onsdag 13 april 2011

Nyklippt och färgglatt :)


Idag kom vi äntligen iväg till en frisör med barnen. Gustav har vi inte klippt sedan i december och samma med Elin bortsett från att min syster hjälpte till att ansa luggen lite när vi var där och hälsade på. Välbehövligt med andra ord och inte en dag för tidigt!
Sen kan jag ju ha synpunkter på den här färgen som dom sprayar i håret på barnen. Barnen är överförtjusta och det är väl det som är viktigast antar jag.

Gustav satt som ett litet ljus och konverserade med frisören. Ganska roligt att sitta och lyssna på honom faktiskt. Elin undrade mest när man skulle få klubban som hon hade utlovat :)

Idag har jag fått en massa saker gjorda. Det känns så bra! Fast i samma veva som jag insåg att det mesta var gjort nu så kom huvudvärken, som ett brev på posten. Jag antar att jag slappnade av lite för mycket för mitt eget bästa :)

Imorgon väntar en spännande dag och jag ser fram emot den massor mer om det imorgon. Av anledning av att jag kommer vara upptagen imorgon så ska jag försöka att göra klart det sista på min uppsats ikväll så att jag bara kan få njuta lite imorgon. Bra plan, eller hur?!

Ha det gott!

Kram

Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt!
Sist min lilla var och klippte sig, så blev hon polkagrisrandig, hur söt som helst.Röda slingor i hennes kritvita hår :-)

Popprinsessan sa...

L skulle verkligen också behöva klippas, henne lockiga hår blir lätt svårborstst.. Ja, jag själv behöver också klippa mig men vill vänta lite närmare galan ;-)

Kram!

Therese sa...

Med den rubriken trodde ajg ju att jag skulle få se dig i en ny frilla å färgat hår inför galan *ler* KRAM KRAM

Maria sa...

Vilka snyggingar =)