lördag 16 april 2011

Lördagen är här!

Barnen började morgonen med lite lego och duplo.

Idag vaknade jag kl 05.00 och det var helt lönlöst att få somnat om. Såklart så passade barnen på att sova ända tills efter kl 07.00. Det hade jag oxå behövt!

Tiden har sprungit iväg nu på morgonen. Elin har jag lämnat hos en kompis för en lekstund. Det är stort det här med att få gå hem till någon och leka själv. Dom är så söta och förväntansfulla dom små när dom träffas ;)

Direkt efter blev det lite matshopping och så passade jag på att åka iväg och träffa en tjej som sålde sin gamla mattebok till mig. Nu är det slut på ledigheten alltså ;)

Jag passade även på att hämta ut två paket som hade kommit... Det var klänningarna jag har beställt som förhoppningsvis ska passa att ha på mammagalan. Nu är jag så tokig att jag har inte provat dom än. Jag drar lite på det.. Om jag inte provar så finns ju fortfarande hoppet i varje fall :) Jag vet inte om jag är redo riktigt än att ta reda på hur det egentligen står till, haha. Snart ska jag prova.

Nu ska jag passa på att skruva ihop ett skrivbord till Elin medans mannen i huset städar för fullt och lilleman stökar ner för fullt. En helt vanlig dag med andra ord ;)

Kram

Ni glömmer väl inte?




Follow Ingela la la

Inga kommentarer: