fredag 8 april 2011

Jag har laddat upp!

Ikväll blir det allt det helt unika fredagsmyset med tacos. Det är inhandlat och uppladdat :)
Det är dessutom helt ok ur GI synpunkt bara jag skippar bröden och chipsen. Jag tycker att det är gott ändå som tur är. Får jag bara lite guacamole så är jag nöjd ;) Jo, jag har nog inte nämnt det.. jag har kört igång med GI. Så... nu vet ni det *asg*

Jag har haft svårt att skriva idag, jag har jätteont i mina leder :( Jag tror att det beror på att jag skurade golv i vild förtvivlan i 2,5 timme igår. Det ingår nämligen en städdag per termin på dagis och igår var det alltså min tur. Glömde bort att det inte är så bra för mig att belasta på det viset.
Det var så länge sen jag hade ont nu så jag tänker inte riktigt på det. Så är det.. är huvudet dumt får kroppen lida.

Ikväll är jag själv med barnen då Johan ska på klassträff, kul för honom och mysigt för mig att rå dom små själv. Fredagar brukar vara rätt så mysigt med barnen tycker jag. Förmodligen för att jag anstränger mig och gör lite fredagsmys :)

Kram

Follow Ingela la la

2 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Här var det också planerat för tacofredag. Min J är också iväg ikväll :-) Men jag och barnen var på playdate och kom hem ganska sent och både L och jag var på ganska trust humör så jag orkade inte stå och fixa i köket. Så nu blir det tacosöndag istället :-)

Vad duktig du är som kämpar på så med pluggandet!
Kram!

♥ Sanna ♥ sa...

Hoppas du haft en helt underbar helg !!
Här har det varit jobb och kalas :)
Ta hand om dig
Kram