lördag 25 december 2010

God jul!

Tomten kom även till oss i år :)

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen... det var julafton och vi hade det mysigt men både jag och Johan har varit sjuk precis dagarna innan julafton så vi har varit ganska trötta.

Vi firade jul med svärföräldrarna och det blev en lugn tillställning med god mat och en massa paket. Jag har inte riktigt fått fatt på någon julstämning i år.. kanske har det varit lite för mycket fram till jul.

Fast jag tycker ju i för sig att det är själva vägen fram till julafton som är mysig, allt pyssel.. Baka, göra julgodis, julkort och allt sånt. I år har det inte blivit någonting av det. Visst vi har gran och lite pynt. Vi har till och med julgardiner men jag saknar pysslet inför. Det hann vi inte med i år när vi flyttade så tätt inpå julen. Vi skickade inte ens julkort i år.. Det får bli bättring till nästa jul helt enkelt :)

Idag fortsätter vi och mysa. Vi ska åka en sväng till kompisar och till middag kommer Johans föräldrar och Johans moster.

Tack för alla hälsningar, jag blev så glad när slog upp bloggen efter så många dagar och hittade en massa God Jul hälsningar. Ni är verkligen toppen!

Stor kram till Er alla!

Follow Ingela la la

6 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Låter ändå som att ni hade det ganska mysigt tycker jag :o)
God fortsättning!

Carolina sa...

Det låter riktigt mysigt, trots att ni var trötta! God fortsättning, kram Carolina

Popprinsessan sa...

Ja, det låter ändå ganska bra även om det inte "blev som det brukar". Hoppas att juldagen också blev mysig och att ni alla nu mår bra!

Kram!

Sjabbig men chic sa...

Hoppas att du har fått vara frisk och pigg nu. Stora ja, till och med största mellandagskramen till dig Ingela!

Kramis Lisa

Russin sa...

hej hopp..
låter som ni fick en god jul trots sjuka.. :)

önskar gott nytt år till dig och din familj gumman..
kramkram

Frida-FantastiskaMamman sa...

Kram och GOTT NYTT ÅR!!!