lördag 18 september 2010

Vinterkängor och overaller

Igår fyndade jag ordentligt!

Jag köpte först 2st Timberland vinterkängor till barnen med Gore-tex för ca 650kr. Det är ju bara vad ett par brukar kosta!

När jag sen kom hem på kvällen så kikade jag in på www.stadium.se för jag hade fått ett erbjudande om att få 30% rabatt på ett helt köp på stadium.se, där klickade jag sen hem en varsin vinteroverall till barnen, en Didriksson till Elin och en Everest till Gustav. Båda dessa overaller är riktigt bra och med 30% rabatt blev det lite drygt 1000kr!
Två vinterkängor och två overaller för ca 1700kr! Det känns som att jag har lyckats fynda för en gång skull :) Desstom har jag fått riktigt bra grejer för pengarna..
Framförallt är det väääldigt skönt att ha det gjort.

När jag ändå satt och klickade lite vid datorn så klickade jag även lite på sj:s sida och vips så har jag nu oxå en tåbiljett till Gävle, fast resan "hem" blir inte förrän i november. Jag har sagt sen i augusti att jag snart ska komma hem och hälsa på.. Ibland blir det så men det ska bli kul att åka dit en sväng, skönt att jag fick till ett datum innan värsta flyttkaoset sätter igång oxå.

Ha en bra dag!

Kram


Follow Ingela la la

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Visst är det härligt när man känner att man fyndat? Hittade själv 2 par skor till L idag, till nice price :-) Är ute efter en lite finare vinterjacka också till henne, men där har jag gått bet än så länge. Är tyvärr lite dålig på att nätshoppa. Eller tyvärr och tyvärr... :-)

Hoppas att ni har en skön lördag och att Johan nu känner sig ordentligt firad! Det var väldigt många tillställningar för honom!

Kul att allt känns så bra med nya radhuset också, det blir lagom att julpynta när ni flyttar in :-)

Kram!