söndag 5 september 2010

Jag kan ju om jag vill

Men säg det inte till någon ;)

Idag skulle jag ju ligga och vila men det har inte gått.
Jag vet inte vad som är fel men jag mår riktigt kasst och ändå så har jag sån längtan efter att få greja här hemma, helknasigt!

Jag har varit ut och klippt gräset, ni vet den där stora gräsmattan på ca 6 kvadratmeter. Sen var det såklart dax för lite lunch och återhämtning men det varade inte så länge. Rätt var det var så stod jag uppe och vek veckans tvätt som av någon anledning läggs på en säng först istället för garderoben.. varför gör man så?

Innan jag visste ordet av det så hade jag dammsugat och torkat golven på nedervåningen och ett tag tänkte jag att jag skulle stryka lite. Jag måste egentligen vara riktigt sjuk för såna här tankar kan inte vara sunda.. Johan kommer inte tro att det är sant :)

Nu vet jag inte om jag kommer hinna stryka för nu var jag tvungen att pausa lite och jag måste samla kraft till att åka och handla lite mat för veckan.. Väldigt skönt att det har blivit lite gjort i varje fall :)

Kram på er!

Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Frida-FantastiskaMamman sa...

Hahaha PLÖTSLIGT händer det ;)
Kramisar<3

Tess sa...

Haha, du är rolig du! Känner igen mig lite i dig. Så mycket man jämt håller på med trots att man borde ta det lugnt :)
Visst har du bytt blogg? Hade ju så krångligt på din förra jämt så jag gav ju till slut upp. Men nu har du ju blogspot och då är det inga problem. Kul att höra av från dig igen!
Kramar

Ullis/Leva på landet sa...

Är ju så skönt att få ordning på allt och det går ju så mycket lättare när man är själv. Du får väl vila när de andra kommer hem så kan de ta hand om dig. Krya på dig!
Ha en bra vecka!
kram Ullis

Östblomman sa...

Hoppas att förkylningen är bättre, ibland är ju bästa medicinen att göra något som man mår bra av (alt. känna sig duktig efteråt =)) . Kram