lördag 18 september 2010

Härlig lördag!

Idag har varit en riktigt skön dag tillsammans med mina barn :)

Ibland när Johan ska iväg på helgen så blir jag lite orolig av mig.. Jag tycker helt enkelt att det är bäst när vi är tillsammans alla fyra.
Jag tror att det ligger kvar lite i mitt undermedvetna från innan sommaren när jag inte hade fått någon behandling för min sjukdom, då var jag så orkeslös ibland att jag inte orkade med mina barn ordentligt vilket i sin tur gjorde att jag blev lätt panikslagen bara av tanken att vara själv en hel helg..
Sorgligt men sant och oxå en av anledningarna till att jag blev så otroligt lättad av att det var något som var fel på riktigt och inte bara i huvudet på mig liksom ;)

Idag har jag och barnen myst hela dagen, varit ute och gått och lekt lite där och nu med det vi hittade, klättrat på stenar och petat med pinnar och sånt.. Inne har vi byggt pussel och tittat på film och bara myst med varann.
Gustav fick inte sova middag idag så han var ordentligt trött och somnade vid sju och då var Elin så söt och dröjde sig kvar hos mig och vi låg och pratade en stund i soffan och jag märkte hur hon njöt av att få vara uppe lite längre och ha mig alldeles för sig själv. Och jag njöt av att få ha henne alldeles för mig själv :)

Det är en fantastisk känsla att få tillbaka orken, humöret och lusten till allt! Äntligen känner jag igen mig själv.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Notting Hill!

Kram på er!

Follow Ingela la la

1 kommentar:

Jesscia sa...

Åh vad härligt att läsa ditt inlägg Ingela!
Jag kan precis förstå känslan och glädjen över att känna igen sig själv igen!!

Stor kram!
//Jessica