onsdag 19 augusti 2009

Bra att ha saker.

Nu är jag hemmma igen efter min shoppingtur till Ullared.

Jag har hittat många bra saker och några "bra att ha saker" ;)

Det allra bästa var att jag hittade 3 par byxor till Gustav, han behöver något annat än mysbyxor när han ska vara ute på dagis och leka. Nu har han slitstarka jeans så nu kan han fara omkring bäst han vill och så kan han få ha mjukis sen, när det är dax för overallen när han är ute :)


Till mig själv köpte jag en stickad poncho, ni får en bild imorgon. Jag köpte även en sån där liten tunn platt tång så att jag kan locka håret som hon från Creative Lounge gjorde på mig på galan

Nu ska jag öva någon dag och sen kanske jag kan få in lite vardagsglamor jag med.. Nu är jag för tråkig. Jag ska bli lite bättre på att piffa till mig ;)

Jag råkade bara ut för ett litet missöde.. Det hade tydligen öppnat in någon outlet med en massa scrapbook saker, jag såg någon skylt när jag gick in till Gekås som det heter. Så när jag var på den avdelningen där inne så tänkte jag att jag går hellre till den affären där dom bara hade scrapsaker, jag tänkte att dom kanske hade mer att välja på

När jag lämnat mina saker i bilen, ätit lite middag så går jag sen tvärs över hela parkeringen för att upptäcka att dom stängde kl 18.00. Väldigt irriterande, speciellt när Gekås har öppet till kl 20.00 Jag kanske kommer ihåg det nästa gång jag åker dit..

Nu ska jag hjälpa Johan att plocka upp och sortera in det sista här hemma så att vi kan ropa hit John Blund snart :)

Sov gott!

Kram

Follow Ingela la la

10 kommentarer:

Jessica sa...

Härligt med en shoppingtur utan man och barn!
Man brukar ju alltid hitta lite bra-och-ha saker... och tillslut alltid hamna på barnavdelningen konstligt nog :)

Ha det bra,
kram
Jessica

Sjabbig men chic sa...

Ja, jag borde också skärpa till mig lite när det gäller vardagsstylingen. Blir lätt bara en tofs. Skönt och bra och efter en timme så hänger det testar överallt runt ansiktet. Herregud, du och jag som har sån snygg-potential Ingela! Jag skulle vilja ha såna däringa glamourlockar som du fick minsann.
Alltid kul med shopping och det är knepigt men missar man en bra affär för att de har stängt så suger det till ordentligt av besvikelse i magen. Jag tycker att du ska ta dig lite god glass eller något sånt. Det måste man faktiskt få unna sig efter en sån där pärs!

Kram Lisa

plingan sa...

VAD jag skulle vilja åka till Ullared och shoppa bra-ha-saker.
Du verkar ha hittat en hel del fynd.

Ha det!

Anonym sa...

Ja, jag vill leva la Dolce vita ooaaho... ;)

kram S

irin sa...

Tack för middagsinbjudan! ;)
Vill du följa med mig till Zenithgården imorgon kl 18.30?
Se sanningen i vitögat & ta tjuren vid hornen?
kramis kramis

Anneli sa...

Kul med shoppingfynd. Du får säkert till det med frisyren och vardagspiffandet. Övning ger färdighet. Ska själv till frissan på måndag. Har tänkt att ge honom fria händer - få se vad han hittar på!

Therese sa...

Vad härligt att shoppa på sig en massa bra att ha saker, synd bara att du missade scrap sakerna, men det är ju en utmärkt anledning till ett återbesök, snart ;-) Kram!

Popprinsessan sa...

Va? Scrappingoutlet?? Vilken jäkla tur att ajg inte visste om det när jag var i Ullared. Puh.. då hade det inte stannat vid 5 påsar och x antal tusenlappar. Men det måste så klart läggas på minnet och absolut inte nämnas för maken ;-)

Linda sa...

Panduro outletten har jättebra priset på allt, synd dom hade stängt, man kan verkligengöra jättebra fynd där.
Kram

Jessica och Johan sa...

Hej...var du verkligen uppe vid panduro affären? för de stänger 18.30 el 19....Granngården som ligger vi parkeringen stänger däremot kl 18 och de har lite scrapbooking saker. MEN PANDURO har ju en HEL stor butik....uppe vid husvagnsparkeringe.... Kul med lite fynd... går ju alltid att ordan lite shopping...