tisdag 23 juni 2009

R E A L I S A T I O N


Om ni kommer ihåg så var jag ju på Me & i party för ett tag sen... Utan att handla, jag höll mig fast jag var bra sugen på en kjol till mig själv.

Nu visade det sig att säljaren sålde ut sin provkollektion så lite i sista minuten bestämde jag mig för att hänga på Maria som skulle dit.

Gott fika (kladdkaka, från Leilas A piece of cake) bjöds det på och det bästa av allt var att jag nu fick min kjol ;)

Jag hittade en tunika till Elin och en t-shirt till Gustav. Allt som allt 350 kr.

Hur bra som helst!

Inte nog med det, förra veckan skulle jag iväg och köpa dynboxar men av någon anledning så kom jag inte hem med några. Den här veckan så var dom på rea. 250 kr st. Perfekt, vi tog två. En till barnens alla saker som ligger här ute på framsidan och en till dynorna på baksidan!

Annars har dagen flutigt på, jag har suttit och solat lite medans Gustav sov och sen passade jag på att promenera en extra sväng när vi skulle hämta Elin på dagis. Det känns bra, jag är på gång ;)

Johan tackar så mycket för kommentarerna angående hans gästbloggning, vem vet rätt var det är kanske han kommer tillbaka ;)

Kram

8 kommentarer:

Wojtan sa...

Jättefin kjol och vilken tur du hade med priset!

Kram från mig

paula sa...

jättefina vad roligt med rea
ha det bra
kramiz

malin sa...

Åååh, va fina! Grattis! :)

Kram Ma

Ullis/Leva på landet sa...

Det gäller ju att ha lite tur ibland. Jättefina kläder du har köpt.

Kramar Ullis

Maria sa...

Fina kläder!

Therese sa...

Vilken somrig och vacker kjol, förstår att du är nöjd :-) Och du är så välkommen att hälsa på mig här i norrland - men boka en tid då inte myggen också bestämt sig för att invardera oss... KRAM :-)

CharmKatti sa...

Härligt Ingela, vilken känsla att kunna säga så, att du är på gång!
Jag var på gång igår, tänkte ta mig en rejäl power walk, sen var det visst morden i midsomer på tv, och det kan jag inte missa! Vilket jag sen gjorde iaf för jag somnade...

Och ang klänningen, perfekt ju att du har hittat en som du verkligen trivs i! Jag tror jag kommer trivas vbra i den som jag köpte nu senast.

Kram!

MrsH sa...

REA gillar vi ;o) Fina grejer! Min dotter har en sån klänning och hon älskar den.

KRAM/H