torsdag 1 januari 2009

Nytt år med nya möjligheter!

Fast skulle man missa just den här starten med nya möjligheter så kommer ju chansen imorgon igen, eller hur? För då är det ju en ny dag med nya möjligheter.. =) Härligt!
Mitt år började bra i varje fall. Jag har vunnit en tävling.. Jag ska visa er sedan, jag blev ju glad som ett litet barn!

Nyåret firades in igår hos kompisar som inte bor så långt ifrån oss. Ingela & Anders hade gjort det jättefint och mysigt. I deras 3:a så var vi 10 vuxna och 7 barn! Jag trodde det skulle bli kaos men det var förvånansvärt lugnt och bara roligt. Barnen under ett år (3 st) somnade i ett rum och dom fyra 3-åringarna var med ända till tolvslaget. Utan bråk ska tilläggas, vilket känns helt overkligt fast jag var med ;)

Bilder får komma senare eller imorgon. Vi är nämligen hos kära svärföräldrarna och ska äta nyårsmiddag.
Så skönt att vara här, här finns tid för eftertanke.. Barnen ser jag knappt, dom är med farmor och farfar eller kusinerna som bor grannar.

Det här med nytt år får ju en att tänka efter. Lite på vad som varit och vad som komma skall. Vet inte egentligen varför, man kan ju faktiskt sätta sig och fundera någon gång ändå.. *L*
Vi pratade igår om nyårslöften... Inget som brukar funka direkt, men det är väl bra att man har en önskan att förbättra eller förändra något? Vad tycker ni?

Det andra var huruvida man skulle berätta sina nyårslöften? Vad det skulle spela för roll har jag ingen aning om.. Tydligen skulle dom inte gå i uppfyllelse då.. Det gör dom ju oftast inte av sig själv ändå (skrattar), det krävs oftast ganska hårt arbete eller åtminstone tankeverksamhet för att förändra beteenden, som det ju oftast handlar om.. Själv är det ju en sundare livsstil som står högst på schemat. Många av er vet ju att jag har börjat lite.. med paus under jul och nyår kan jag väl tillägga ;) Mer info om det kommer, var så säkra!

Jag vill egentligen kunna se mig i spegeln och känna igen mig själv. Hemsk när man inte ser ut som man kommer ihåg att man gjorde eller framför allt känner sig.. Märkligt.
det var ju lite annat när jag tränade fotboll fyra gånger i veckan och cyklade till jobbet, jag var väldigt aktiv helt enkelt. Det värsta är ju att det är så jag ser på mig själv, vilket är helt galet för det är ca 6 år sedan! Snacka om att leva på gamla meriter *asg*

Så vad tycker ni om det här med nyårslöften?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och hå! Ja nyårs löften!!! Ska man avlägga dem eller inte... Svårt tycker jag. Men jag har lovat mig själv en sunt leverna under 2009! Och det ska jag hålla! Fast ibland så åker man ju dit. Men men. . .

Ha de gott!

//Cissi

♥ Fyra årstider sa...

Mina enda löften är att göra roliga saker med min familj..ett löfte jag verkligen jobbar på.
Kram Lotta

Anonym sa...

Tack för gratulationen.
Nej det blir inga nyårlöften här men en nystart och nyttigare leverne är på gång.
Kram kram

tina | pepparochvanilj.se sa...

Ja nyårslöften ja...jag tycker på något sätt att man vid starten av ett nytt år är lite redo att ta tag i saker och ting...men att avlägga nyårsklöften tycker jag nog inte att man måste göra. Man kan ha nyårsambitioner istället kanske...

Hoppas att du får en fin start på detta nya härliga år Ingela!

K R A M // t i n a

Anonym sa...

Det var länge sedan jag gav nyårslöften. Det kanske sporrar någon men har väl aldrig varit en sporre till mig...
Önskar dig en trevlig kväll och en god fortsättning på det nya året! Kram anna

Ullis/Leva på landet sa...

Nyårslöften har jag slutat med för länge sedan. Det är lika bra. Hur länge kan man leva på gamla meriter tro? Tror att jag har mycket tid av vila att ta igen efter all träning som jag gjort genom åren, så att jag inte behöver träna på länge till, *s*.

God fortsättning!
Kramar Ullis

Lilla huset på prärien sa...

Nyårslöften kan nog vara bra om man tar dem för vad det är och inte sätter för höga mål. Kan vara bra som en motivator :)

Gott Nytt år!

/ Jenny

Flisan - Alldeles Vardagligt sa...

God fortsättning!!

Ja, här ges inga officiella nyårslöften inte *S* Bara lite förhoppningar om att kalra av vissa saker...*S*

Kramar
Flisan

Sjabbig men chic sa...

Fast vet du, jag gick upp 37 kilo med varje barn. Före Fabbe vägde jag 49 kilo. Du fattar ju!
Efter Fabbe så rasade de av efter Gry så tog det lite längre tid men till slut så. Hormonerna var tvungen att rätta till sig först. men jag kände inte heller igen mig själv och det var hemskt. jag tänkte: Titta i vagnen, titta i vagnen...
God Fortsättning till dig och kram
från Lisa