tisdag 30 december 2008

korvgrillning


Jag vaknade i morse med alldeles för få sömntimmar i kroppen och en huvudvärk som inte ville ge sig. Då funderade på om jag kunde ta time out som mamma idag... Det kunde man inte!
När det väl var konstaterat var det ju bara att göra det bästa av situationen :) Med hjälp av Maria förstås..
Det blev en promenad till en skog inte så långt bort. Korvgrillning och lek! Hur mysigt som helst, skönt när man kan vara ute med barnen. Det är ju ett himla liv innan man väl kommer hemifrån (i varje fall här hemma) men när man väl kommer ut så är det ju riktig skönt! Fast det är lite tur att Gustav och Lovisa är ganska nöjd med att bra vara med.. Lovisa har en fantastisk tajming, hon sover mest hela tiden ;)
Denna gången hade vi en riktigt bra engångsgrill! Maria hade slagit på stort och köpt en Landmann, det var att rekommendera! Jag hade ju fyndat på Ica Maxi sist och köpt nåt för 10 kr grillen. Med tanke på att vi inte fick fjutt på den så kan den ju knappast räknas som fynd ;)
Sedan bar det av hemåt och lite lek inomhus. En riktigt rolig skön dag blev det trots min dåliga start! Elin har varit så mysig idag, jag hoppas ju förstås att hennes trots ska börja ge sig men det är nog att ropa hej för tidigt.. Tyvärr ;)
Kram på er

6 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Mysigt med korvgrillning och så fina bilder. Inte lika kul att vakna med skallabånk. Kram Lallis

Sjabbig men chic sa...

Men åh vad mysigt det ser ut. Trotsåldern ja. Jobbigt var det men jag fick skratta mycket också. De ser så roliga ut när de är så där små och så blir de så arga, så arga så att det ser ut som om det ska pysa ut genom öronen på dem. Det var så roligt att titta på dem bakifrån när de var så där arga ryggarna såg ut som på en liten Gremlin. Jag brukade tänka att det är konstigt att någon som är så liten kan bli så himla arg!;)

Och du tack såklart för din kommentar hos mig!

Kram Lisa

Anonym sa...

Åh det ser ju hur mysigt ut som helst med korvgrillning. Vi utförde middagstillagning över elden i kväll! Det är skönt att slippa os i köket!
Önskar dig en god fortsättning och ett Gott Nytt År! kram Anna

Hem och Lycka sa...

Vad mysigt! Grillad korv som smakar så himla gott..

kram

Mamma Linda sa...

Det är så härligt att vara ute en fin dag och få grilla korv. Vi var bort till Romme Alpin på annandagen och åkte pulka med tjejerna sen skulle vi grilla korv där, men de hade inte tagit fram grillarna. Jättebesvikna blev vi då. Men skam den som ger sig. När vi kom hem grillade vi i öppna spisen :-) Det var minst lika uppskattat.
Nu är vi i Stockholm och ska fira nyår. Vill passa på att önska dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År.

Många kramar Linda

Marie//Tekla Maräng sa...

Korvgrillning låter som en mysig idé om man har huvudvärk. Frisk luft och mysigt sällskap.
Vill önska dig och det dina ett riktigt Gott Nytt 2009!