lördag 11 februari 2012

Kalasdag!

image
Lilltrollet börjar bli stor! Om ungefär en vecka fyller han 4 år och idag var det dax att ha kalas för kompisarna.
Det var en stor händelse med första kalaset. Det som var lite roligt var att det var nog en lika stor händelse för kompisarna. Killarna är alla småsyskon och är vana vid att storasyster/bror får gå på kalas och nu var det äntligen kalas för dom.
Det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig, dom skötte sig bra dom små. Jag och Johan fick till och med lite tid att prata med föräldrarna. Mycket trevligt!
Nästan direkt efter så somnade Gustav på Johan i soffan (Johan somnade oxå..) Det tar på krafterna att ha kalas. Flera gånger idag på eftermiddagen så har Gustav kommit till mig och sagt; “mamma, idag fick jag många fina presenter” Det känns bra att han faktiskt uppskattar det och han är väldigt nöjd över kalaset.

Nu, efter att halva familjen har vilat, har vi fyllt på med energi i form av lite tacos och nu laddar vi inför melodifestivalen. Idag röstar vi på Ulrik Munther!

Ha en fin kväll!

Kramkalas

1 kommentar:

Angelica sa...

Grattis till stora killen i förskott!!! Supergosig tårta, grön och jättefin!!! Nästa kalas hemma hos oss blir för Texas som fyller 6 år och jag funderar också på grönt.

Jag förstår precis om ni somnar hela högen i soffan ikväll, för det tar på klrafterna med kalas! skrattar Efter flickornas kalas var vi helt slut :D

Ha en urmysig lördag, sötaste Ingela!

Kraaaaaaaaaaaaam!