onsdag 11 januari 2012

FAIL

Idag hade jag ett pass inbokat som jag så gärna vill gå på men idag kom livet emellan lite och jag fick boka av Ledsen Det känns som världens största fail! Jag vet inte varför för jag hinner ju fortfarande göra 3 pass denna vecka men ja.. det kändes inte bra att boka av. Det kändes som att jag var tillbaka i gamla vanor. Men icke sa nicke. Jag har bokat ett nyss pass och i helgen får det helt enkelt bli promenader.

Denna veckan är ju lite halvstressig eftersom jag åker bort fredag lunch och kommer inte hem förrän på söndag. Idag har jag i varje fall hunnit med barnen och pluggat och nu känner jag mig lite mer i fas igen.
Det kanske inte hade varit så dumt om jag oxå hade gjort lite vardagsmotion på rasten idag Blinkar

Nya tag och nu.. full fart in i böckernas underbara värld igen!

Kramkalas

1 kommentar:

Bernike sa...

Hej. :) Nu ska jag komma med ett tips gällande träningen.
Det är inte bra att bli ledsen, så därför låter vi bli med det då träningen uteblir. Istället gör du som idag och bokar in ett nytt pass och gläds åt detta istället.

För i den tiden i livet vi är nu med små barn är det verkligen omöjligt att lyckas klämma in passen som planerat. Jag använder mig av en hemsida som heter www.funbeat.se, men det finns flera liknande. Där veckoplanerar jag min träning och byter snabbt ut passen under tidens gång så att det blir så smärtfritt som det bara går.

Jag tycker det fungerar ypperligt för då slipper jag hänga läpp för något utan kan glädjas åt det som ska komma istället. Och i värsta fall om det kniper i slutet av veckan så gör du precis som du tänkt idag. Ta raska promenader, för det är grym träning som är underskattat.

Du kommer fixa det här galant Ingela. :)