fredag 30 september 2011

Den första är avklarad!

äpple
Vad glad jag blir när jag går ut och hittar det perfekta äpplet ifrån vårat äppelträd. Hösten är här och just i dag är det fantastiskt fint väder. Klarblå himmel och sol. Vilken start på helgen!


Då var den allra första tentan avklarad. Det gick hyfsat och jag är säker på att jag kommer att få godkänt och det är huvudsaken. Några fel har jag såklart men i det stora hela blev det rätt. Provet tog mig 10 minuter att göra och sen satt jag och väntade lite till för jag tyckte att det var lite för pinsamt att gå på en gång. Så jag gick efter en kvart. Jag är inte så bra på att vänta Blinkar Provet var inte så svårt och det jag inte kunde idag hade jag nog inte kunnat om jag hade pluggat mer heller.
Efter provet så gick hela klassen och käkade lunch på Hard Rock Café, riktigt god mat måste jag säga. Trevligt sällskap oxå förstås.

Nu tänker jag ägna resten av denna härliga dag till att softa och mysa med familjen. Jag behöver lite paus. Imorgon börjar pluggande för nästa tenta som jag befarar kommer vara mycket svårare.

Ha en underbar fredag!

Kramkalas

Inga kommentarer: