lördag 14 maj 2011

Jag får nypa mig i armen


Elin passar på att krama Nicke Nyfiken så fort hon får chansen. Han är en favorit! Det är oxå Nicke som hon pratar om nu inför resan. Nicke Nyfiken och att bada.

Jag berättade att vi skulle åka och bo på hotell ikväll. Första frågan “ ska vi bada där?” Det ska vi inte.. Till slut så accepterade hon att hotellnatten i Göteborg bara är för att det ska bli smidigt imorgon. Det var ok, som hon uttryckte det.

Min mail har jag inte tillgång till just nu men snälla Carolina mailade mig vårat program och jag måste säga att det ser fantastiskt ut. Jag kan fortfarande inte förstå att lilla jag ska åka på det här äventyret. Tack ni som röstade och tack till Allt för föräldrar och Stena Line, vilken grej!

Hit är det vi ska åka:
The Reef Hotel & Resort

Fårup Sommerland

Skallerup Klit Feriecenter

Nordsöen Oceanarium

Inte konstigt att jag måste nypa mig i armen i mellanåt Blinkar

Stena Lines hemsida så finns alla bloggare som ska åka med på bloggbussen. Där hittar ni oss samlade så att ni kan hänga med på vårt äventyr!
Barnsligt skoj är bara förnamnet på det här.

Kramkalas

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Hej söta du!
Hoppas ni får en riktigt riktigt rolig resa.
Men det får ni alldeles säkert.

Kram Rebecca

Popprinsessan sa...

Hoppas att ni får riktigt, riktigt kul och att du får användning av både din nya kamera och dator. Min dator är fortf inte lagad så det slutar kanske med en ny för mig också...

Hoppas nu att ni träffar Nicke och att han blir glad över alla resenter :-)
Kram!

Fröken Isakson sa...

Gud så roligt att få åka med bloggbussen. Hoppas ni får det toppen. kram Linda