måndag 16 maj 2011

Ett litet stopp på vägen

I morse när vi satte oss i bussen och skulle bege oss till västkusten här i Danmark så fick vi veta att vi skulle göra ett litet stopp på vägen. Vi kom fram till Family farm fun park. En litet farm med en massa djur!

2011-05-161
När vi kom blev vi välkomnade och dom hade gjort i ordning påsar med morötter och okokta spagetti som vi fick ta och mata djuren med. Det fanns både getter, kaniner, grisar, hästar och en massa andra djur där.
Ville man leka med annat så kunde man göra det. Varför inte provsitta lite i en traktor eller cykla på fyrhjulingarna?

2011-05-16
För Elin var det dock bara kaninerna som gällde. Ändå blev hon lite rädd när dom kom och ville ha hennes morötter. Lite så där skräckblandad förtjusning Blinkar

047
Speciellt den här vita lite lurviga saken blev hon förtjust i och det gick bättre när stängslet var emellan. Hon frågade on vi kunde köpa oss en kanin när vi kom hem, en vit en. Jaaa, undrar vad pappa skulle säga om det?

Jag gillar små oväntade stopp efter vägen. man vet liksom aldrig riktigt vad som gömmer sig där eller vad dom har att erbjuda. Ibland behövs heller inte så mycket för att barnen ska vara nöjda och glada. Nu erbjöd ju det här ställer både det ena och det andra och jag tror ingen gick därifrån missnöjd.

In i bussen igen och vidare mot nya äventyr!

Kramkalas

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Åh, så himla mysigt ni har det!! Helt underbart att få följa med på ett litet hörn!

Popprinsessan sa...

Vilket äventyr! Det låter superskoj!

Kram!