onsdag 30 mars 2011

Härliga dagar!

Här hemma har det varit full fart i några dagar. Ovan ser ni om ni tittar noga två bilder från vår baksida ;) Nu när snön är borta och det det börjar komma upp lite lökar så är det ju så roligt.
Speciellt nu när det är första våren för oss här. Vi har egentligen ingen aning om hur det ser ut och vad som kommer upp, spännande!

Johan har varit snäll och sopat så att barnen kan sparkcykla lite på gatan. Det är verkligen en favorit för dom här två trollen. Det är så härligt nu med lite ljusare tider och att vi kan vara ute och greja lite.

Johan får ju i för sig dra ett ganska stort lass här hemma just nu för jag har haft mycket uppgifter som ska lämnas in till skolan. Han skrattade lite igår och sa att det var just nu ett full service hus <3 Han är bäst!

Idag ska jag redovisa en analys av en dikt för min lärare och då kommer jag oxå få veta hur det gick på provet igår... hoppas verkligen att det blev godkänt. Jag vet att jag har blandat ihop lite men förhoppningsvis ändå så pass mycket rätt att det är ok.

Ha en fin dag!

Kram

Follow Ingela la la

3 kommentarer:

Tess sa...

Underbar vår som börjar komma! Det är verkligen ljuvligt! Såg i rabatten att krokusarna har börjat blomma så smått. Ljuvligt!
Ha en fin dag.
Kramar

Linda sa...

Vad härligt det ser ut att ha snöfria gator, här hemma väntar barnen ivrigt på att få ta fram sina cyklar.
Hämtningen gick bra trots att jag bara kom med vår minibuss hihi
Kramar

Popprinsessan sa...

Hoppas att provet gick bra! Verkligen kul att du gillar din utbildning så mycket - kul när man hittar rätt liksom :-)

Kram!