fredag 8 oktober 2010

Ge mig lite tips!

Gustav i somras när vi var och badade, längtar lite till värmen just nu även om jag tycker att det är rätt mysigt och kura ihop mig hemma med levande ljus under hösten.

Idag är jag och Gustav hemma, han är lite sjuk min lillkille :(

Det är första gången den här terminen som han är sjuk och om man jämnför med förra året så är det ju en klar förbättring. Det gäller att se det positivt :)Han är i varje fall bättre än igår kväll då han hade feber och klagade att det gjorde ont i örat.. Nu verkar han rätt så ok, trött men vid gott mod.

Sitter och funderar lite över kvällens beställning på fredagsmys. Det skiljer sig inte så mycket från gång till gång. Det kommer bli tacos även denna fredag ;)

Däremot så undrar jag om ni har några bra tips på tillbehör. Hur och med vad äter ni tacos?

Vi har oftast både mjuka och hårda skal, sallad, tomat, gurka, majs, gräddfil, riven ost, röd lök ibland guacamole och ibland cheesdip och lite salsa..

Jag känner att det hade varit kul med något nytt samtidigt som man har ju dom tillbehören man har för att man tycker att det är gott men jag kan ju vara lite insnöad med ;)

Pst: Filmen var tyvärr inte såå bra som jag hade hoppats men helt ok, lite långsam..

Follow Ingela la la

4 kommentarer:

Livingroom sa...

Malet kött, höna....

Vicky sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vicky sa...

Vi brukar göra en gratäng istället och äta med nachos + grönsaker.

Bottna med en paket Philadelfia i en ungsform. Sedan 1 paket creamfraich. Därpå den taco-kryddade köttfärsen (färsen ska vara stekt förstås och vi stoppar i en liten burk röda bönor för extra piff), sedan en halv hackad purjo och avsluta med riven ost. Gratinera i ugnen.

Smidigt och mycket gott.

Ingela la la sa...

Tack för tipsen :) Gratäng lät gott, det ska provas.. nästa fredag ;)

Kram