lördag 25 september 2010

En regnig dag

Idag har vi haft riktigt mysigt :)
Jag blir lika glad varje gång..

På eftermiddagen när Elins kompis hade gått hem så tänkte jag att vi får klä på oss regnkläder och ge oss ut en liten stund.
Av någon anledning så sitter det väldigt djupt rotat i mig att barn, ja helst vuxna med förstås, måste gå ut och få lite luft varje dag.
Problemet var väl att barnen hade satt på sig tomtekläder och ville inte alls gå ut.. Ok, tänkte jag vi är väl inne då och helt plötsligt börjar trollen leka tillsammans som aldrig förr. Fantastiskt!

Det roliga var väl när Elin skulle gå och lägga sig, då kom det;
-Mamma.. det är ju inte bra för mig att vara inne en HEL dag, vi kanske får gå ut en stund?
Hon är för rolig :)
Imorgon ska vi ut, även om det regnar ;)

Efter tacosmiddagen som barnen beställde så blev det även lite milkshake eller något liknande.. *skrattar* Gott var det i varje fall!

Kvällen har jag ägnat åt att prova mig fram lite på bloggdesignen, nu har det nog inte blivit så stor skillnad för er för det mesta ändrade jag tillbaka :)
Nu blir det en tidig kväll för mig, rätt var det är så är det någon som vaknar och vill gå upp, förhoppningsvis inte för tidigt.

Ha det gott!

Kram

Follow Ingela la la

2 kommentarer:

Östblomman sa...

Vilken mysig dag! Ja, varför är det så inrotat? Vi var tvugna att gå ut på kvällspromenad för vi hade varit "inne hela dagen och måste få luft". Här regnade det dock inte :). Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Regnat här också. Körde också med det där att man skulle ut en stund varje dag oavsett väder förut. Detta går inte 15 o 17 åringen med på längre ;)
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis