söndag 16 augusti 2009

Biopremiär

Så var Elins biopremiär över :)

Vi var på Nicke Nyfiken igår och det var första gången Elin var på bio. Hon hade lite myror i brallan och vi hann med två toalettbesök under filmen!

När vi kom till biosalongen så fick man en liten wrap, festis och banan. När vi gick in i biosalongen så fick vi ta popcorn, festis och en påse bilar. Jättemysigt att få gå på bio med bara Elin, även om det var lite svårt att sitta still ;)

På väg ut från filmen sen så fick alla barnen en varsin Nicke Nyfiken ryggsäck med lite godis och ballonger i sen kom det hon hade väntat på. Kramas med Nicke Nyfiken själv!

Nu är min fundering.... kommer Elin tro att det är så här att gå på bio varje gång? Då kommer jag att få problem ;)

Jag hade ju turen att få ytterligare ansikten bakom bloggarna som vann biljetter. Jättekul! Återigen ett TACK till Stena Line som bjöd oss på vip visningen av Nicke Nyfiken 2, vi var jättenöjda och hade med oss glada barn därifrån :)

Igår kväll när barnen hade somnat så kom en kompis över och vi skulle titta på film, Sex in the city filmen blev det. Man får passa på att ha lite tjejkväll när mannen är borta ;) Johan var på 40- års fest. Det var dessutom meningen att jag skulle åka till Ullared idag om Johan var pigg men nu är det så att jag tror att jag är för trött ;) Så oavsett hur pigg Johan är så tror jag inte att jag kommer dit. Det får bli i veckan eller nästa helg.

Ha en bra söndag.

Kram

Follow Ingela la la

5 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Oj oj vilket biobesök:D Så skulle det vara varje gång;) Ha en bra söndag.

Carolina sa...

Vilket urmysigt biobesök - så skulle det verkligen vara varje gång! ;) kram

Anneli sa...

Spännande med första biobesöket.

Möhippan var jättelyckad - jättekul. Nu är jag helt slut - vet inte om jag kommer att orka resa mig ur soffan på hela dagen....

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Vad mysigt med bio =) Det var samma här då jag storprinsen var på bio..det där med myror i brallorna..men det gick över, för korta stunder iaf =)

Vet inte om du har sett men jag har i vart fall 2st pågående tävlingar..båda med presentkort i potten från finfina barnbutiker!

Ha en underbar söndag! Kram

amanda sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har, har också en blogg!
Skulle vara kul om du gick in på den, och skrev en kommentar:)
Just nu sitter jag i soffan och har inte alls något att göra.. Så jag skulle vilja att du skrev en söt kommentar till mig så jag kan läsa vad du skriver till mig!
Hoppas du har en underbar dag:)
KRAAM Amanda