fredag 10 juli 2009

Jag ska ta mig lite tid


Foto: Privat

Nu har min kära syster och systerson åkt hem, resan hade gått bra. Det var så fruktansvärt jobbigt att lämna dom på stationen idag. Jag tror att jag klarade att hålla tårarna tills jag kom till bilen.. Jag ville inte att min lille systerson skulle se.

Det har varit otroligt skönt att ha dom här i några dagar, det var så länge sen sist.. Vi har inte träffats på över ett år av olika anledningar men nu får det banne mig inte ta sån tid, det kommer jag inte att gå med på. Vi har pratat, skrattat och gjort en massa roligt med barnen och pratat lite till, precis som man ska ha det med sin älskade syster.
Jag önskar bara att hon bodde lite närmre...

När jag sen kom hem så åkte jag direkt till bushuset (igen) och där mötte vi upp kompisar och deras barn som var "hemma" och hälsade på. Där var det kaos med alla barn, inte så konstigt att man söker sig till såna ställen kanske i det här regnvädret. Sen blev det jordgubbar och glass hemma hos oss, det är ju trots allt sommar ;)

När dom åkte vidare sen så bestämde vi oss för att ta lite luft. På med regnkläderna och sen gick vi ett helt kvarter... Vi stannade till hemma hos Ingela med familj och där blev vi kvar en timme tills det var dax att börja med middagen.

Det har gått i ett nu ett tag, inte bara idag.. Bara roliga saker förstås men nu känner jag att jag behöver en dag till att bara vara, låta allt sjunka in. Alla möten med människor jag träffat, samtal som ägt rum och bara få landa.

Imorgon ska jag jobba några timmar och det känns bra. Det kommer finnas tid för mig och mina tankar ändå. Det är inget jag tar för givet längre, men jag tar mig tid när jag behöver det.

Ta hand om varann!

Kram

5 kommentarer:

Vicky sa...

Mammagala och besök av syster - det är inte lite du har hunnit med här! Sugen på Liseberg i sommar blev jag såklart med. Väldigt kul att läsa igen sig lite :) Kram vännen

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas för er skull att det inte blir så långt mellan ni träffas nästa gång. Vilken tur ni har som bara haft regn i två dagar. Här har det regnat hela veckan. Men just nu så är det uppehåll och lite blått på himlen. Hoppas att det får vara så några dagar nu.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Små och Stora barn sa...

Tur att jag min virrepanna ombokade lite imorgon då efter dubbelbokningen så du kan krama Johan i soffan och sortera lite!
Kraaaam

Carolina sa...

Man behöver tid för att landa ibland helt klart! Förstår att du blev ledsen över att lämna syster och hennes barn - jobbigt att bo så långt bort! Har ju själv turen att ha min syster 2 minuters gångväg härifrån! KRAM

Mamma-Mu sa...

Äntligen har jag fått till det med datorn å tagit mej lite tid för att läsa ikapp mej!

Trevlig helg Ingela Pingela!!!!!

Kram Mimmi