torsdag 18 juni 2009

Vår midsommar och en önskan till Han däruppe



Jag kände mig lite slöare än vanligt igår och var nog inte världens spralligaste när jag var iväg och åt lunch med Ingela och småkillarna.

Jag har tänkt att det är allergin som gör mig så trött men sen på eftermiddagen när jag och barnen var ute och målade lite med gatukritorna så slog det till..

*SUCK*

Jag mår riktigt kasst, jätteförkyld.

Hur gick det här till?

Såg inte den här som nu bestämmer min önskan om en FRISK ledighet, midsommar räknas som ledighet bara så att du vet, om du som bestämmer skulle få för dig att läsa min blogg så var snäll och gör något åt det här.

Efter potatisinlägget så har jag insett att jag har gjort en rätt så bra affär som betalade 17 öre för ca 3 kg ;)

Många undrade oxå om det skulle bli en stor fest...

Det är så här att vi har bjudit in oss själva till kompisar som har både stort hus och trädgård, för vi har nämligen inget av det.

Dom var inte sen att nappa på idén, vi blir 10 vuxna och 8 barn. Tanke när vi bjöd in till fest var att det skulle vara ett litet knytkalas men nu har dom bestämt att dom ska bjuda på allt... liiiite dåligt samvete fick vi ju då ;) Det var liksom inte meningen, men så trevligt det ska bli.

Jag har gjort sånghäften och kommer ta med mig en potatissallad gjord på färskpotatis till grillningen på kvällen. Receptet har jag fått av bloggvännen Kattis.

En annan tar med en tipspromenad både till barn och vuxna. Förhoppningsvis så är det fint väder så vi kan spela lite kubb och sånt.

Jag hoppas verkligen att jag mår bättre än idag för annars vet jag inte riktigt hur det kommer att gå med det här firandet för mig...

Hur kommer du att fira midsommar?

Ha en bra dag!

Kram

11 kommentarer:

Therese sa...

Hoppas innerligt att du kryar på dig så du orkar med ytterligare kalas *retas lite' Skämt å sido det låter som ett udnerbart firande, ju fler desto roligare!!! Och färskpotatis mm... hoppas mamma får tag på det här uppe, igår var alla jordgubbar slut :-( Så jag ska jaga vidare idag, för annars blir det kris!

Önskar dig en SOLIG midsommar!
KRAM

Angelica sa...

Du kan ju inte var förkyld nu!!! Måste du ändra på ;D Här nere firar vi midsommar på terrassen med mamma och ev kommer faktiskt en bloggläsare och hennes familj! Kommer du ihåg den gulliga tjejen som skickade ner alla barn böckerna! Hon är här nere med familjen och ville att vi skulle ses och vad passar bättre än bjuda hem dem över midsommar :D

Hur som helst hoppas jag att du får en härlig midsommar med sill, potatis och så klart nubbe (du kan ju smygstarta med nubben, så kanske du skrämmer bort förkylningen)!

Tusen kramar till dig och familjen!

Angelica

CharmKatti sa...

Men hörrdu gumman, vad är det vi håller på med? Den ena efter det andra bara avlöser varandra. J-kla eländes sjukdomar!
Jag känner mig faktiskt bättre idag, en god natts sömn gjorde nog susen. Hoppas du kan få tillfälle att vila idag på dan och sova många timmar i natt så ska du nog känna dig piggare i morgon. Men sen är det som så, att jag inte är ett jättestort fan av midsommar och liknande event, men visst är det trevligt. Men det är ju inte hela världen om man måste gå hem tidigt. Man kan ju ha bjudningar när det inte är midsommar och n är man är frisk och framför allt, när det är lite roligare väder...

Kramar i massor och ta hand om dig idag!

Hemmalycka sa...

Vi ska vara hemma men det ska bli skönt nu när vi har stora barn.
Hoppas ni får en superhärlig midsommarhelg
Kram Åsa

Jessica sa...

Men gumman, åh vad tråkigt att läsa att du inte mår bra.
Lovar att hålla tummarna stenhårt att du mår bättre tills imorgon *kramar om*

Vi ska som alltid fira midsommar i min "hemby" tillsammans med ¨flera av dem jag växte upp med, enm urmysig tradition som jag är så glad att mina barn får uppleva :)Enda skillnaden i år är att jag inte ska iväg och jobba, det känns enormt lyxigt :-) så liiiite fördel har man minsan av att vara sjuk och sjukskriven *ler fånigt* :)
(läs att jag hade miljoner ggr hellre jobbat om jag kunnat *ler*)

Ta väl hand om dig idag och krya på dig!!!

KRAM!
//Jessica

OA PIP sa...

Hej.
Hittade hit från en annan blogg. Fin och rolig blogg du har.
Ta 2 nubbar en till varje ben så mår du nog bättre .-)
Önskar en skön midsommar.
M

K-L sa...

Åh, jag hoppas verkligen att du mår bättre snart.

Här blir det också midsommarfest med ungefär tjugo vuxna och tio barn. Som tur är bor vi ju i ett lite mer vädervänligt land för jag får inte plats med hela det gänget inomhus.

Frida sa...

För att vara förkyld tycker jag att du är så duktig som fixar & donar.
Krya på dig nu gumman.
Puss & kram<3

malin sa...

Det är klart att du blir frisk till i morgon! ;)

Nåja, billig potatis........Hi hi

Låter trevligt!

Glad midsommar!

Kram Ma

Mamma russin sa...

Hej svejs..
vi far till sommarstugan i Tiveds skogen nu om en timme ca..:)
massor med sill och KALL (gi vänlig) färsk portatis.. vet ej kilo priset.. hihihi ;)

hoppas du och familjen få det fint i midsommar!!!
KRAM

Marie//Tekla Maräng sa...

Här blir midsommaren lung med go mat och dryck, förhoppnings vis kommer Yuna hem och hon behöver lugn.
Hoppas att du kryar på dig.
Tack för goa ord och tankar till Yuna och mig.
Trevlig midsommar Marie