måndag 27 april 2009

Har du saft?



Idag har Johan varit till tandläkaren med Elin, det hade gått bra. Den här gången visade hon tänderna i varje fall ;) När tandläkaren frågade vad hon drack svarade hon;

-Saft, jag dricker saft. Har du saft?

Vad säger man... ;) Johan hade fått berättat att; jo, visst dricker hon saft men oftast vatten.. Allt såg bra ut i varje fall och tur var väl det för himmel vad pinsamt om en 3-åring hade hål i tänderna..

Själv mår jag inte så bra idag. Jag har ont i halsen och bröstet, känns som om jag håller på att tappa rösten och hostar... Hoppas att det är övergående för jag har fullt upp i veckan.. På torsdag ska jag åka "hem" till Gävle och träffa kompisar och ha skoj. Jag blir där hela helgen, bara jag *ler* Det ska bli skönt att få åka "hem" alldeles själv och bara vara med tjejerna... Så mycket vila brukar det inte bli men det är ju inte därför vi träffas ;)

Jag hoppas att jag orkar ta mig till viktväktarna ikväll så att jag åtminstone får väga mig. Inte för att jag på något vis förväntar mig ett minus på vågen denna vecka.. Det var liiite för mycket av det goda förra veckan. Jag vill gå ändå för då har man stämt av i varje fall och sen är det en ny vecka.. Vi får väl se.. Nu ligger jag i soffan och det hade jag tänkt fortsätta med ett tag till :)

Kram

12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Barn är ju som dom är.Men dom är ärliga.Vad skoj att få åka bort själv oxå.Krya på dej så du är bra till torsdag.Ha det bra kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Livet på Citronodlingen sa...

Tandläkaren hade ingen saft va? :o)

malin sa...

Mysigt i morse att gå upp och pyssla. Sådan dotter sådan mor,verkar det som.:)
Hoppas du kryar på dej då! Färsk ingefära i smoothie kan hjälpa.

Kram Ma.

Louise sa...

*ler* ja det är ju PRECIS det svaret man vill att barnen skall ge tandläkaren ;-)

Hoppas du piggnar till dig, låter som en topphelg i antågande iaf!

Karm

Sjabbig men chic sa...

Ja, jag såg det goda. Alltså, blåbärsglassen ser helt underbart god ut. Och precis när jag sett glassen så tutade glassbilen här ovanför. Perfekt, tänkte jag. Men tänk för första gången i världshistorien så svängde den inte ner här. Den svänger ju alltid in här när vi inte ska ha något. Knepigt!
Tandläkaren är tråkig som inte har saft att skölja med. De skulle de ha någon vecka. Tänk vad roligt att se minen på patienterna!
Krya på dig nu.

Kram Lisa

Popprinsessan sa...

Ha ha, perfekt till citatboken om ni har någon. Själv skrev jag in ett nytt citat av L idag. Jag sa att hon inte fick vara ute på gräsmattan utan skor och då svarade hon "men ni är ju inne så ni märker inte det". Som om det vore mer okej för den sakens skull! :-D

Hoppas att du masat dig iväg ikväll!

paula sa...

vad härligt
barn är ärliga
ha det bra i värmen
kramiz

Therese sa...

Hi,hi barn är väl för rara?! Själv skulle jag sjunkit genom golvet, tror det blir mannen som får ta luran till tandis den dagen det är dax ;-P

Kram kram

Sara Mårtensson sa...

Hihi.. Barn är härliga!
Krya nu på dig Ingela så du är frisk på torsdag!
Kram Sara

Bernike sa...

Ah, du ska vara i Gävle i helgen! =) Hoppas du får det trevligt och hunnit bli kry.

Hem och Lycka sa...

Haha, :-D, barn är för härliga. Klart att när han frågade så trodde hon väl hon skulle få nåt gott att dricka ;-)

Hoppas du inte blir sjuk nu då när du ska iväg. Krya på dig!

kram

Mamma Linda sa...

Men oj, inte vara sjuk nu när du ska få resa iväg själv, du får hitta en dunderkur att kurera med. Hemma är barnen riktigt förkylda, Emma vakna igår med 2 stora blåsor på överläppen :-( stackars liten.
Ha det så bra nu och krya på dig ordentligt.
Kram Linda