onsdag 15 april 2009

Det är lustigt det här med köerna till förskolan.. Idag ringde jag igen ;-) Den här gången fick jag prata med en annan kvinna som jag för övrigt aldrig har pratat med. Jag vet bara att dom är två kö samordnare.. Jag behövde inte direkt presentera mig för henne heller! Hon visste precis vem jag var.
Nu har jag inte på något vis ringt och gråtit eller hotat eller så utan jag har bara ringt kanske 3 gånger och frågat hur det ligger till =) Därför får jag ändå en känsla av att kanske rektorn på något vis har tagit upp frågan...

Hon tyckte inte att jag skulle vara orolig för sista ordet var tydligen inte sagt i frågan?? Utan nu skulle dom titta över detta en gång till och räkna ihop platserna och se vad dom kunde göra.. Så mycket för det definitiva beskedet jag fick förra veckan! Jag skulle oxå försöka slappna av och inte alls vara orolig utan försöka njuta av tiden som var kvar av min föräldraledighet... *skrattar*
Undrar om dom tror att jag är något nervvrak pga det här? Jag tycker ju inte att det är roligt men det lät lite roligt när jag pratade med henne =) Sen la jag till den ultimata orsaken..
- Det måste ju även bli bättre för Er när barnen hamnar rätt så slipper ni så mycket jobb med att flytta runt barnen på alla förskolor hela tiden.
Det höll hon med om. Vi ska höras av igen om ett par veckor.
Fram tills dess så försöker väl jag njuta av livet då!

Johan har varit till doktorn igen. Nu har han fått penicillin så jag hoppas han får bli bättre ganska raskt för den här söta förstående lilla frun var inte så lätt att hitta ;-)

Jag och barnen är hemma hos farmor och farfar och myser, då får ju sjuklingen lite lugn och ro oxå!

Jag måste passa på att tacka Mia för att du alltid gör det så fint i min header. Tack så mycket! Det är roligt med variation tycker jag men det hade ju aldrig gått utan dig!

Vill du vara med och tävla om ett trädgårdsset med en sekatör, trädgårdhandske och blivande tomater så går du in här

Kram

11 kommentarer:

Inas sa...

Hej Du!

Ja, köer till dagis... Hoppas att du slipper lämna 5 mil på något annat dagis... Det ordnar sig ska du se... Men Det är värre med mannen, förstår inte att de blir så sjuka, så synd om dem.... "Ler" Men det kan vara bra med vila... Ha det så bra Goa kramar Ina

**Wojtan** sa...

Hej
Jag är en sån som har ringt och hotat :)
Var desperat innan Leonie kom in på dagis.Sista gången jag ringde grät jag och sa att nu är det en fråga om plats till min dotter alt plats på psyk till mig som är det vi har att välja mellan!
Två dagar senare fick jag en plats, dock inte på samma som Emilia. De gick på olika dagis en termin.
Låter kanske som om jag är lite korkad men kombinationen eget företag och lååång vänta på dagis är inte det ultimata!
Hoppas det löser sig för er och att ni får det som ni vill ha det.
Kram

Svenska inredningsbloggar sa...

Ja jösses, där ser man att det lönar sig att ringa och tjata! Hoppas hoppas det löser sig!

kram

Tess sa...

Ja där ser man, hoppas det löser sig nu, även med mannen. Vi vet ju alla hur det är med sjuka karlar....;)
Kram

Villa Carl Larsson sa...

Vilken fin ny header du har. Vårigt fin! :) Visst är det härligt med någon som man kan få hjälp av. Jag får ju också hjälp med min *L*

Vad jag förstått brukar det varit lite knepigt med de där dagisplatserna. Jag har ingen egen erfarenhet men har kompisar som snart ska placera ut sina barn på dagis. Det gäller väl att få ett dagis man önskar sig också. Hoppas att det löser sig till det Du önskar!

Kram Josefin

thebromanders sa...

Jag har ju inte alls upplevt den svenska dagis-kulturen... så det är köer alltså?? Till alla dagis, eller är det så att det är vissa som är populärare än andra??
Det låter jobbigt i alla fall...

Sjabbig men chic sa...

Ja, du har en jättefin header och Mia hon är en kanontjej!
Du när jag ringde kösamordnaren i vår kommun så frågade hon om jag spelade in samtalet!?! Fattar du vilket intryck jag måste ha gett.
- Du, nu ringer den där Janne Josefsson bruden igen, inga kommentarer!
Eller så var hon bara paranoid av naturen.

Kram Lisa

Popprinsessan sa...

Håller tummarna för er när det gäller dagisplats! Och hoppas som sagt att makens bacillusker försvinner nu.

Tänkte ta mig till vv fredag morgon... Fast då blir det ju bara inskrivning - vilket jag varit med om förr och det är aningen trist...

Anonym sa...

Hej på dig! Det var ett tag sedan jag var inne här märkte jag på dina inlägg. Grattis att du är i final till mamma bloggen! Och stå på dig i ärendet med dagisplats!!!!

Ha de gott i vårvädret!

//Cissi

Tesstamente sa...

Hoppas, hoppas, hoppas! Jag håller tummar.. och andan!

♥ Fyra årstider sa...

Det kanske ordnar sig till slut..stå på dig.
Kram Lotta