lördag 14 mars 2009

Rise and shine

Ännu en härlig morgon uppe i ottan! Fast det är inte så farligt faktiskt... Jag vaknade 05.45 och kom på mig själv med att tänka att jag kanske ska ta och gå upp, jag blir nog bara tröttare om jag somnar om... Skrämmande, som tur var hörde jag en liten (stor) tjej efter ca 5 min;

Är det nån som hör mig? Hallå, hör någon mig?

Så det var skönt, jag behövde inte fundera så mycket mer på det. Dessutom så har vi en del att pyssla med inför kalaset så det är bra att vi kommit upp!


Jag har hunnit läsa gårdagens Aftonbladet. Fantastisk tidning! Där kunde man få reda på att Daniel hade skött sig bra på Viktorias namnsdag! Det känns ju tryggt att veta. Dom är hemskt söta tillsammans tycker jag!


Den andra nyheten som etsade sig fast var att Carola och Kicken i The Poodles dejtar. Dom själva har inga kommentarer, konstigt... Jag hoppas att det är sant! Helskönt par måste jag säga och inte alls vad jag trodde skulle falla henne i smaken (precis som om jag känner henne...), förutom att han har lite hårsvall och är blond då.. Den som lever få se. Spännande! Konstigt vilka förutfattade meningar man har om kändisar egentligen.. Man läser ju nästan bara en massa skvaller om dom som förmodligen inte ens är sant och det är det som ligger till grund för det.. Kan inte vara kul att vara kändis.. Jag tror jag skippar den biten och fortsätter härhemma.

Filmen igår, Patrick 1,5 var jättebra, men någon feel-good film vet jag inte.. Jag satt mest med en klump i magen och grät. I varje fall halva filmen ;-) Absolut sevärd, jag kan oxå rekommendera den!

Vill du oxå ha chansen att vinna ett av tre smycken från Lica- Creative? Det kan du göra här

Kram

17 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det är fler än jag som är upe tidigt och skrotar.
Vaknade först 4 men då tyckte jag det var lite väl tidigt så jag vände på mig och somnade om en stund till.

Ha en bra kalasdag nu...Kram kram

Livet på Citronodlingen sa...

.. och jag som tycker att jag vaknar tidigt vid 7... ;o)

Mjuka sa...

Vi har också sett Patrik 1,5 och jag tyckte den var fantastisk, en film helt i min smak. Håller med att man har lite förutfattade meningar om kändisar, man tror ju att det skall vara på ett visst sätt??
Hos oss blir det kalas i dag och Melodifestivalen.
kramkram Malin

Therese sa...

Som sagt, skönt att veta att andra är uppe med tuppen ;-) Och visst var Carolas val av karl något oväntat - men Runar var väl riktigt långhårig en gång i tiden?

Hoppas ni får en fin dag och ett lyckat kalas - vi ska knata ut i dt fina vädret och gå på en fisketävling!

Kram kram

Anonym sa...

Godmorgon :-)
Vad skönt att läsa att det är fler än jag som vaknar i ottan.
Hade sett fram emot en skön sovmorgon idag och vaknar 6.03 och är både klarvaken och hungrig ;) Omöjligt att somna om,så det var bara att kliva upp.

Åh jag ser fram emot att få se filmen Patric 1,5.Har velat se den sen den gick på bio :-)

Hoppas ni får en jätte fin lördag!!

((KRAMAR))

Jenny sa...

Hej Ingela!
Visst är det lite skönt ändå att gå upp tidigt även om det är lördag, man hinner få gjort så mycket mer:)

Jag passar på att blogga lite medans sambon fortfarande sover. Senare ska vi hålla på o fixa härhemma och ikväll blir det ju förstås melodifestivalen.

Carola o Kicken..hmm..spännande kombination!

Ha ett fint kalas och en härlig helg,
kram Jenny

Anonym sa...

Har bara hört gott om den filmen! Lycka till idag!
Här städas det hela tiden... Men belöningen kommer i kväll! Kinarestaurang, bara vuxna och sen bio! Ha det gott idag! kram anna

Teija sa...

God förmiddag!:)
Oj, va tidigt du vaknar. Jag skulle också vilja vakna tidigt på mornarna, åtminstone när det ska arbetas, jag hör ju inte min väckarklocka ens till en början, den kan stå och ringa i säkert en kvart innan jag hör den, sen är det tungt, tungt att kliva upp.:P Så på helgen är det helt underbart att få vakna utan klocka, och att man är utvilad. :D
Önskar dig en riktigt skön lördag!
Kram kram

Anneli sa...

Har inte sett den filmen , men skulle vilja eller jag ska se den - Den senaste jag var på är "Män som hatar kvinnor" - den var verkligen bra - har ju då oxå läst böckerna, men blev inte besviken..
jag är en riktig sömntuta på morgonen, men kl 09.00 kommer jag nog upp om jag är ledig..
Ha en bra helg
Kram
Annelie

Anonym sa...

Vi har hittat duken!!
Ska Anna & jag komma lite tidigare?
Arvid har ätit 2 teskedar gröt nu & kryper lite så det vänder kanske nu!!!
kram

Evas sida sa...

Hejsan! Tack för kommentar på min sida, jag var också uppe tidigt idag, hade tvättstugan. Men jag var inte så pigg inte, vi hade vänner hemma igår kväll o det blev lite sent, man ska inte klaga, dagen blir ju lite längre på detta sätt önskar dig en skön lördag/Eva

Anonym sa...

Bra att du tipsade mig om Patrick 1,5. Såg trailern men har sedan helt glömt bort den.

Ullis/Leva på landet sa...

Det var väl tur att du kom upp tidigt så hinner du ju massor idag. Blev väckt av katten kl 5.15 som tyckte att vi skulle gosa. Som tur var så somnade hon om efter en kort stund så jag fick sova ett tag till. Hoppas att barnkalaset blir lyckat och att du får koppla av lite sedan.

Ha en skön helg!
Kram Ullis

Fröken Fräken sa...

Oj, så morgonpigg är jag då ALDRIG! Jag tyckte att jag var rätt duktig som tog mig upp till halv nio! Jag är hejdundrande kvällspigg, men inte till min fördel på morgonen...

Marie//Tekla Maräng sa...

Jo nog har man allt lite förutfattade meningar om allt möjligt. Just Kicken och Carola var ju just så...
Hoppas att ni har en bra kalasdag idag.
Kram;)

Ingrid sa...

Jag är också uppe rätt tidigt, men det är för hästarnas skull. Sovmorgon får jag bara drömma om.

~Livet i byn

♥ Fyra årstider sa...

Jag minns de där tidiga mornarna med småbarn..jisses vad vi hann mycket. Nu äter vi fruksot kl 10 och kommer aldrig igång..suck
Kram Lotta