lördag 14 mars 2009

Kalaset i bilder och ord



Klicka på collagen så blir det större

Nu är kalasen över för den här gången!

Det är jätteroligt med kalas, men trött blir man...

Tyvärr så har Gustav fått feber men det gick bra ändå tycker jag, han hängde med på ett hörn ändå. Han har utsett en kompis, Malin till sin tjej. Så fort hon är här så sitter han i hennes knä, så var det även denna gången =)

Elin var helnöjd när hon gick och la sig, det är ju det som räknas =)
Hon har varit med och förberett och varit så duktig... Gjort chokladbollar (hennes favorit), hjälp mig med tårtan, som blev en tårta som man gör i långpannan med marängtäcke. smarrigt! (säg till om ni vill ha recept). I övrigt gjorde jag det ganska lätt för mig med köpekakor.

Det var till och med två kompisar från dagis här och det var stort. Det har hon pratat om hela dagen! Hon fick så mycket fina presenter... En porslinsservice, skor till Pippidräkten, ett Pippiparaply, en bok, pussel, spel och docka. Tack så mycket! ;-)

Jag tror hon var alldeles överväldigad och spänd inför kalaset för efter ett tag blev hon ledsen och ville gå och lägga sig... Det gick som tur över! Vi lekte lite björnen sover och så hade vi stopp dans och fiskdamm såklart!

Kvällen kommer att än en gång spenderas i soffan, denna gången med ett glas röd vin tittandes på melodifestivalen =)

Trevlig kväll!

Vill du oxå ha chansen att vinna ett av tre smycken från Lica- Creative? Det kan du göra här


Kram

10 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Är man en stor liten tjej är det klart att det kan bli lite FÖR spännande ibland ;o) Tur att det gick över med lite björnen sover, för alla ser ju ut att ha jättekul!

Evas sida sa...

Hej! Vilka härliga bilder, man blir glad av att se på dem.Det var ett tag sedan mina barn hade barnkalas, längtar efter att bli mormor så det kan bli lite fiskdamm och lekar igen. ha en bra kväll/Eva

Therese sa...

Vilken mysig dag ni har haft, och Elin verkar vara en liten mini Pippi :-)

Njut av det röda och melodifestivalen.

Kram

Sjabbig men chic sa...

Låter och ser ut som ett riktigt lyckat kalas. Och vem vill inte ställa in och gå och lägga sig alldeles innan en stor bjudning? En god drink och att gästerna börjar välla in brukar hjälpa. I Elins fall så blev det förstås en alkoholfri.:)

Kram Lisa

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vad spännande med barnkalas. Roligt, men också skönt när det är gjort ;O)
Idag har vi tagit skotrarna och gett oss ut på sjön och fiskat och grillat korv. Kanonväder och underbart. Skönt att komma bort från skolarbete en stund. Hoppas att ni alla mår bra, inkl sjuklingen. Må så gott. Kram

segsliten sa...

Kul att kalaset blev lyckat, och att Elin är nöjd med sin dag. Det är ju, som du själv redan sagt, det som räknas.
Kram ☺

Hem och Lycka sa...

Hej,

har ni kvar Torslandatidningen från denna vecka? Martin fick med en bild på framsidan och ville spara men vårt ex var söndertrasat och stället på Ica var helt tomt..

kram och natti

Anonym sa...

Så fina collage! Så härligt när det roliga är slut och det känns som en bra stund! Sov så gott, vännen! Kram anna

paula sa...

så härliga bilden .
kalas är ju toppen
ha det bra

Livingroom sa...

Vad mysiga kalasbilder. ser fint ut när du satt dem i callage. Jag tycker verkligen INTE att rätt låt vann - det fanns så många superbra låtar...
-Lotta