onsdag 25 mars 2009

Elin har förstått det här...

.. med bloggandet! Dom sista dagarna så har hon bett mig ta kort på dom mest lustiga sakerna.. Här visar hon Gustavs bok som vi skulle ta kort på. Igår tog hon fram sin Bamse tidning och bad om att få kameran, tog några kort och sen började läsa.
Jag har mest gått och småskrattat åt henne och ruskat lite på huvudet i smyg.. Sen slog det mig!
Hon gör ju precis som jag *skrattar* Lite skadad är jag det kan jag erkänna. Vad som än händer (nästan) eller som vi gör dokumenteras numer. Inte ens hälften visas här men jag har blivit mycket bättre på att föreviga våra stunder. Det är ju bara roligt men ibland får jag tänka till.. som när man hellre hämtar kameran för att föreviga t.ex en uttömd pärlburk istället för att bara plocka upp... Är det någon som känner igen sig? Eller är det bara jag som har blivit lite halvtokig...

Idag verkar det som att det inte kliar så mycket =) Den här dagen har vi väntat på hela veckan... Äntligen ska vi få leka och vara ute lite! Emilia, Elins kompis hade vattkoppor i januari och idag är hon ledig från dagis och alldeles strax ska vi åka och hälsa på dom. Jag vet inte om det är jag eller Elin som är gladast =)

Ha en bra dag!

Vill du oxå ha chansen att vinna ett av tre smycken från Lica- Creative? Det kan du göra här

Kram

15 kommentarer:

Angelica sa...

Jag är precis lika halvtokig ;D Jag skulle kunna fota soffan hur den ser ut nu med alla kuddar på golvet men jag tror att jag skippar det!!!

Hoppas att ni får en riktigt rolig utflykt idag och att solen skiner på er!!!

Kramar

Angelica

Hemmalycka sa...

La familia undrar vad som hänt med mig för sedan jag började blogga har jag alltid med mig kameran och tar kort på de mest konstiga saker. Jag lovar dig, skulle behöva rensa bildbanken. Skönt att ni mår bättre och att ni ska få sällskap idag.
Kram Kram

Livingroom sa...

VAd roligt att höra att ni har det bättre. Vattkoppor är en pest som alla tyvärr måste gå i genom. Bättre nu än som vuxen.. Det tråkiga är ju om alla barn tex i familjen får efter varandra. Inkubationstiden är ju just sån att det lätt blir flere veckors innesittande om det vill sej riktigt illa...
Roligt med fotande. Tror du att våra barn blir bloggare som vi? De VET ju att det är en stor del av våra liv....skulle vara roligt att veta....
-Lotta

Nettan sa...

Jag vet inte riktigt om jag blivit så tokig *fniss*, men man vet aldrig !
Va kul för er att få komma " hemifrån " en stund =0)

Själv ska jag åka & kolla om våran digitalkamera är värd att laga =0(

Kram Nettan

Mamma Russin sa...

God Morgon ..:)

Åh vilken klok lite tjej.. haha.. klart hon förstått det här med bloggandet.. Det tror jag Stina snart har gjort med, hihi.. :)
Kameran är ju en bloggares bästa vän..;)

hoppas ni får en underbar dag, kramis

Sjabbig men chic sa...

Jag borde bli bättre på att fota. Det är så kul att titta hos dig och andra som lägger upp många bilder. Det är det att mina foton blir inte så jättebra än. Vad skönt att vattkopporna börjar ge med sig!
Jag har varit in och röstat på dig i alla kategorier du är nominerad såklart.

Kram Lisa

Tess sa...

Kikar in lite hos dig :)

Vero sa...

HAHAHA... ja, jag är likadan och min dotter fotar numera allting - sin mat, blommor, ja, allt hon tycker att kan vara intressant. Hon har varit på mig att att "mamma, du borde verkligen skaffa dig bilddagboken" men där tackar jag nej, medelåldern ligger väl på 14 där skulle jag tro.
Eller så känns det eftersom dotra och hennes alla kompisar håller till där och jag har faktiskt aldrig kollat mig runt.

skönt att få komma ut och träffa folk. Själv skulle jag gärna stänga in mig idag. Hoppas på en leverans idag så vi får väl se. I sådana fall blir det butiken hela kvällen... Annars bara mysa hemma med tvättmaskinen och läxor.

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Känner igen mig till punkt och pricka. Min kamera har varit inlämnad på lagning i ett par veckor och de första dagarna var abstinensen svår, nästan outhärdlig. Jag lånade till och med kamera vid två tillfällen av två olika personer. Nu har den värsta paniken lagt sig och jag tycker att det är roligt att blogga fast jag inte har några bilder att lägga upp.

Mvh
Kajsa-Lisa

Sabina sa...

Låter bekant detdär :) Mina barn har också lärt sig att man ska fota allting. En dag sa äldsta dottern när hon hade bakat egen-komponerad kaka tillsammans med en kompis: "mamma ta en bild på vår kaka och sätt in i bloggen så kan hela världen se kakan!!!"
Kram Sabina

segsliten sa...

Det är lätt att bli knäpp när man bloggar, men kul också! Helt plötsligt tar jag, precis som du, mig tid att dokumentera en del som annars bara händer.
Skönt att höra att Elin mår bättre.
Kram ☺

Marie//Tekla Maräng sa...

Jodå jag fotar först och ordnar upp sedan, det är alltid kul med dokumentation.
Vad skönt att vattkopperiet håller på att ta slut.
Ha det gott:)

♥ Fyra årstider sa...

Samma här..barnen ger mig blommor till bloggen.
Kram Lotta

Therese sa...

Hi, hi OM jag känner igen mig, ALLT förevigas numera till mannens förtret, men även hann börjar inse vilken guldgruva korten sedan blir... så tack vare bloggen blir nog barnens liv och vardagen förevigad på ett sätt innan, vilket jag enbart ser som positivt :-)

STOR kram till er, här är det nattning som gäller nu!

thebromanders sa...

Ja, lite knasig har man allt blivit:)