måndag 16 mars 2009

Besök



Idag har vi haft besök av Anna =)

Vi har lekt med lego (min favorit), tagit ner alla ballonger och lekt med dom, läst böcker och spelat spel, In i stallet. Det är det spelet som syns i bild. Ytterligare en födelsedagspresent som vi har använt flitigt...

Fast man får vara med för det fuskas så fort dom får chansen.. Jag vann inte en enda gång!

Tyvärr så var inte Elin på sitt allra charmigaste humör idag :( så jag har medlat en del kan man säga.. Fast om man leker tillsammans med dom när det är på det viset så går det ju bra! Man ska ha tid till det bara. Tur i oturen att Gustav inte är riktigt kry, han sov i ca 3 timmar så då kunde jag ägna mig åt tjejerna. Dom fick se en film under tiden jag stekte pannkaka. Pannkaka går alltid hem!

Imorgon är det dagisdag för Elin och jag har lite förhoppningar om att kunna få till det sista i sovrummet ;-) Jag ska väl inte lova för mycket. Det kommer säkert upp något annat, men vet ni vad? Då får jag väl ta och göra det en annan dag. Inte mer med det.

Vill du oxå ha chansen att vinna ett av tre smycken från Lica~ Creative? Det kan du göra här
Kram

8 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Hihi, skönt att du tar det så, härligt när man kan skjuta upp saker som ska göras till ett senare tillfälle. Kul att du gillade Patrik 1,5. Jag höll på att ramla av stolen av skratt när du skrev om pärlorna :-))) och Elins kommentar var ju underbar.
Var ska man rösta till mammabloggalan?
Kram Åsa

Sara Mårtensson sa...

Tack så mycket! :-D
Brukar ni fiska? Vad i så fall?
ojoj.. 2000 pärlor på golvet! ;-) Oj vad jag skrattade åt Elins lilla kommentar och sång.. Barn är härliga! Tur att du fick hjälp med plockandet! :-)
Hoppas ni får en fin vecka tillsammans!
Kram Sara

segsliten sa...

Vad kul du gjort med den stora bilden!
Kram ☺

HAGENS VITA VARDAG sa...

Halloj! Vilka underbara prinsessor du visar i tidigar inlägg. Minder kul med en missnöjd prinsessa som tycker det är okej att kasta lite pärlor och dessutom 2000 på golvet därefter.. ! =) Barn är underbara hörru och vi kan vi med*ler*
Ha de gott
Kram Anna

Angelica sa...

Hej underbara Ingela!!!

Ville bara titta in och säga att vi lever hela bunten och mår bra, så supermånga kramar till dig för din omtanke!

Har suttit och läst dina senaste inlägg och jag grät massor när du skrev om din pappa, hade samma känsla för min älskade morfar, och MASSOR med grattis- kramar till Elin på hennes stora dag, hipp hipp hurra!!!! Villka fina ramar, jag gillar när du hade målat liote roliga motiv ;D Jag känner igen mig!!!

Många, många härliga kramar

Angelica

Anonym sa...

God morgon vännen! Satt och beundrade ditt collage! Det var fint gjort! Sen att det krävs en hel del medling vissa dagar...det lär dem konfliktlösning...om det kan vara någon tröst... ;) Ha det gott! Kram Anna
Ps det verkar som om vi ska få sol även idag!!!

Therese sa...

God morgon, eller dag snarare om man har morgonpigga barn... Att just pannkaka ska vara en sådan favorit hos barn, märkligt, även här är den det! :-)

Och precis som du skriver, man får ta sådant när det hinns... Sjävl har ajg varit på G i två tre månader att fixa ett nytt rum till Svea, men ännu har vi itne kommit till skott...

Men ska bli kul att se OM du hinner göra det sista - ha en bra dag!

Kram

Sabina sa...

Vilken härlig bild... gillare det svartvita med en glad färgklick i mitten!
Ha en bra dag!
Kram S.