lördag 17 januari 2009

Burkar är inköpta!




Tro det eller ej, men nu börjar ursäkterna för att inte ta tag i köksskåpen minimeras. Jag åkte iväg till Ikea med en kompis och fick köpt mina burkar. En hel kasse burkar, inte så spännande och glamoröst men oj vad dom kommer att komma till nytta här hemma ;-)

Jag borde väl sätta igång på en gång med det här men prioriteringsordningen bestämde en liten bloggstund först! Mannen och båda barnen sover en liten lur, det var ju jag som hade sovmorgon, så det är bara jag som är pigg idag oxå kan jag väl meddela... Bra att dom får sova en stund. Hinner nog med en kopp kaffe oxå ;)

Ikväll ska vi till dom som har ordnat sälenresan vi ska åka på. Vi är fyra familjer som åker. Vi känner bara paret som har ordnat stugan, vi har träffat ett av dom andra paren en gång innan och ikväll får vi träffas allihopa och planera lite.. Ska bli hur roligt som helst. Det är ju inte så lång tid kvar! Vi åker om två veckor!


Här kan du vara med och tävla om ett halsband!


Kram

16 kommentarer:

segsliten sa...

Antar att det ska bli skönt att få ordning på skåpen, lycka till! Ibland kan det vara skönt att få pyssla runt lite i lugnan ro.
Kram ☺

Vero sa...

Nu kan jag gissa att det blir ordning i skafferiet. Skulle också behöva nya. Har hälften ikea och en del tupperware och det passar inte ihop utan ramlar och det ser inte heller trevligt ut. Skulle behöva en rensning i våra skåp...

Du kanske kan komma hit och fortsätta sen? Eftersom jag inte hinner med. =)

Ha en fin dag!

Marie//Tekla Maräng sa...

Lycka till med att få ordning i skåpen. :D

Villa Carl Larsson sa...

Perfekt Ingela! Nu är det bara fixa ordning och reda i skåpen. Jag vill också till IKEA. Jag har 9-10 mil till närmsta butik och det är ju aaaaaldeles för långt haha.

(Lämnade en kommentar till ditt förra inlägg också).

Kram Josefin

Anonym sa...

Det skulle jag behöva oxå!
Ha en härlig lördagkväll! Kram anna

Anonym sa...

Härligt att få organisera i skåpen lite.
Kul med resa.
Kram kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Härligt med Sälenresa! Är oxå sugen på någon form av fjällsemestrande men jag antar att jag gjort bort min semsterkvot med råge efter 3 veckor i Thailand ;)

Kram

Anonym sa...

Jag behöver också ta tag i detta med ordning och reda.... Får göra det till veckan.. För i morgon ska jag åka till Vera´s vrå för att få en sömnads lektion... Ska bli skit kul!
Vad roligt du skriver i tidigare inlägg. Så är jag också. Man uppfattar ju olika bloggare på olika sätt. Då undrar man ju verkligen hur en annan framstår!!!
hi hi

Må gott!

//Cissi

Maria sa...

Jättegulliga barn har du!!!!

Sjabbig men chic sa...

Åh det var inte lite burkar det där.
Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll!

Kramar från Lisa

Angelica sa...

Sååå många :)

Nu måste du ju städa skåpen...
Men hoppas att du inte gör det en lördags- kväll.. har precis kommit hem - shoppat!

Mys!

Ett skönare liv sa...

Va härligt :) Tack desamma :)

hoppas helgen fortsätter bra :)

kram nadja

Mamma Linda sa...

Det värsta är att skräpet aldrig tar slut! Jag vet inte hur många gånger vi har rensat ute i förrådet och åkt iväg med skräp. Jag tror att det förökar sig där ute :-D
Nu var det mest skräp efter att M rivit några väggar ute i garaget, han ska göra om lite. Han mekar lite med bilar ibland, så han har en massa verktyg och maskiner han behöver mer plats åt. Så om ni får nå´t tjall med bilen när ni åker till fjällen och är i närheten är det bara att ni hör av er :-)
Det var trevligt igår på middagen, favoriten var helt klart den hemlagade chokladsåsen, mmmmmmm supergod.
Ha en skön söndag
Kram

Widénskan sa...

Vilken ordning det är på dig, jag borde verkligen också städa i mina skåp.. men då är vi där att jag hittar en massa ursäkter :-))
Vad mysigt att åka upp flera familjer så där, låter jätte mys.
Kramar

Anonym sa...

Jag tänker följa till exempel och köpa burkar nästa gång jag åker på IKEA. De flesta kastade jag i skårrensningen så nu gapar det tomt på burkfronten.

~Livet i byn

Hem och Lycka sa...

T U S E N tack för presenten! Jättegulligt av dig! Det hade du inte behövt, jag hjälper dig så gärna! Träffande rätt - här ska drickas och mysas ikväll ;-)

kram