fredag 2 januari 2009

Bilder från nyår.


Den här ostbrickan, eller förlåt ostbordet gick inte av för hackor.. Synd eller tur, jag har inte bestämt mig än =) att den kom fram efter vi ätit tre rätter... Jag hade nog kunnat äta hur mycket som helst annars ;)
Tyvärr har jag inte så mycket bilder, inte vet jag vad jag gjorde.. Fast det kommer säkert lite bilder hos Irin när som helst!
Idag har vi mest varit hemma hos just Ingela ( Irin) och lekt, skönt för nu leker barnen så himla bra tillsammans. Det är så roligt att höra hur dom låtsas och pratar med dockorna. Det har hänt mycket den sista tiden, hur dom leker med varandra..
Har varit på Bvc med Gustav för första gången på två månader och även första gången efter alla sjukdomar han har haft. Han hade gått ner 300 g i vikt. Fast det är inget jag egentligen är orolig för, han hade nämligen lite att ta av. Nu har han landat på normalkurvan!
Nu ska jag försöka fixa lite mys här hemma tills Johan kommer ner!
Imorgon är det dax att jobba igen, ska bli jätteroligt. Träffa lite folk och komma hemifrån en stund ;) Om det inte är hysteriskt förstås.. det är ju trots allt rea!
Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja kex och ost är farligt gott...

Hem och Lycka sa...

Aaaah, nu kopplar jag, jo Irin vet jag ju vem det är - hihi, kopplade inte namnet ;-) Såg smarrigt ut det där..

Ja du, jag vet ju inte var jag hamnar utan det är ju som att söka jobb - bara att söka men i det här fallet får jag hjälp då..

kram

Anonym sa...

Det ser ju hur trevligt ut som helst!
Sen är osten farlig...det vet jag! Kram Anna

Vero sa...

Härligt ostbord... Jag är rätt kräsen vad det gäller ost... hehe... så för min del är det ingen fara, jag gillar ingenting med smak på. Haha... och då kan det bli svårt med ost. Maken däremot är tvårtom - allt skall smaka.

Ser ut som om du haft en bra nyår iallafall, det hade vi också och idag kommer snön för första gången sedan i november. Det har varit hiskeligt kallt sedan innan jul, men ingen snö. Men nu kommer den.

Ha en underbar dag och vi hörs igen.

Kram, kram.

Anonym sa...

Vilken HÄRLIG ostbricka!!!