fredag 5 december 2008


Så fort barnen somnar blir det film för oss. Arn- riket vid vägens slut. Jag hoppas den är bra. Jag hoppas även att jag orkar sitta uppe i 2 timmar för att se den.
Jag är fortfarande riktigt risig, alldeles mossig i huvudet och så himla ont i halsen.. Johan fick vara hemma idag för att ta hand om Gustav, så jag har kunnat vila ganska mycket... På eftermiddagen hade vi sån tur att farfar kom för då var Johan tvungen att vara med på ett möte på jobbet. Tack farfar!
Elin hade blivit så glad när farfar kommit in på dagis för att hämta henne. - Min farfar, skrek hon och så ett jätteskutt upp i famnen.
Jag skulle ha jobbat i helgen men jag har fått ringt med sjuk i morgon i varje fall, vi får väl se om jag kan jobba på söndag. Jag hoppas det.
Imorgon åker Johan med barnen till farmor och farfar över dagen så jag ska kunna ligga ostört, det känns välbehövligt..
Tack alla goa för krya på dig kommentarer. Jag har inte varit runt till nästan någon och "hälsat" på dom sista dagarna. Jag har nämligen inte ens orkat sitta vid datorn.. Jag kommer snart och hälsar på.
Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte sett Arn överhuvudtaget! Du får berätta sen! När du orkar! Sen är du alltid välkommen när du orkar förstås! Kram Anna

Anonym sa...

Krya på dig lilla gumman. Gud va skönt att de ska till Onsala imorgon. Sov sov sov !
Sov lite för mig oxå!
Kramar i massor

Hem och Lycka sa...

Usch för att vara sjuk, krya på dig! kram

Vicky sa...

*Nyfiken* - Hur var filmen?
Jag hoppas nämligen den ligger inslagen i julklappspapper i min resväska när jag åker hem till Italien på tisdag :)