söndag 21 december 2008

God jul!

Nu börjar det ordna upp sig här hemma. Det mesta är packat och klart! Imorgon bitti åker vi så fort vi har vaknat! Lite välling till barnen så kan första stoppet bli till frukost.. Det tar sin lilla tid att åka nästan 60 mil med barn i bilen.

Idag blev dagen med Elin så där som man bara hoppas men som inte så ofta händer.. Det var ju väldigt spännande och lite mysigt att åka både buss och spårvagn, dessutom var det ju första gången för Elin. Hur kul som helst! Det blev lunch på Mc Donalds. Sedan bar det ju av till Lisebergsteatern och Pippi föreställningen! Den var ju hur bra som helst. Elin satt och sjöng med och klappade händerna till musiken. Det var riktigt roligt att se henne! Själva föreställningen var väldigt klassisk med episoder som alla väl känner igen. Det kom dock en tår när det var slut. Det var en trött och ledsen Elin som undrade var Pippi tog vägen :) Vi hade tur att pappa Johan kom och hämtade oss och då somnade Elin så skönt i bilen. Vi har haft en riktigt mysig dag!


Jag kommer att ta lite jullov här på bloggen. Främsta orsaken är att det inte finns någon dator hos min mamma ;) Först tänkte jag mobilblogga lite men kom på att det inte är någon direkt teckning på telefonen heller... (skrattar) Dom bor verkligen på landet.. Grusväg in en mil i skogen till en liten sommarstuge by med ca 15 st bofasta hushåll.. Jättemysigt, vi har haft sommarstuga där sedan jag föddes och jag har spenderat hela mitt liv där känns det som, det är hemma helt enkelt!


Det bästa är att vi har fått hyra en stuga... inte vilken stuga som helst utan min barndomsstuga! Pappa köpte den när jag föddes, när dom sen skilde sig så fick mamma stugan men köpte ett större mer vinterbonat hus när hon flyttade dit permanent. Nu känns det så skönt och lite pirrigt att bara får komma dit! Undrar hur det kommer att vara att kliva in där efter så många år? Vi får väl se.. ;)



Jag pratade med mamma och det HAR kommit mer snö ;)

Jag vill passa på att önska Er alla en riktig God Jul! Jag hoppas så att alla får bli friska och att det blir en härlig ledighet för både oss och er andra!


Många julkramar från mig!

15 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul på dig med! Ha det så underbart nu och njut av varje sekund! Vad kul att du vill hänga på Nystart 2009!

Ha de så gott!

//Cissi

segsliten sa...

Ha en riktigt god jul! Själv åker jag till mamma i Stockholm den 27 December och stannar där i 14 dagar. Som tur är har hon dator så jag kan nog skriva några rader i bloggenlite då och då. Ha en trevlig resa och kör försiktigt på de vinterhala vägarna. En stor kram till dig och de dina!

Anonym sa...

Åh så härligt att återvända till barndomsstugan! Önskar dig en otroligt fin och God Jul! Sköt om er! Kram Anna

Malin sa...

God jul på dig med!!
Ha en mysig jul och njut ordentligt!

Kram kram

Vicky sa...

En riktigt GOD JUL till dig med :)

Lycka till på färden!

Jag är numera van att åka långt med barn i bilen, ibland går det bra bra, ibland sämre - då får man ta den tid det tar och stanna lite oftare. Så länge inget av barnen är åksjuka kan jag stå ut med ganska mycket i bilen faktiskt :)

Anonym sa...

Vilken UNDERBAR jul Ni kommer få där i stugan!!! O klart du ska ta lite bloggledigt, det kommer vi nog allihopa göra mer eller mindre ;-)

Hoppas resan går bra med barnen & kör försiktigt!!

Önskar Er en UNDERBAR jul!!

kramar i massor!

Anonym sa...

God JUL & Gott NYtt ÅR till dig!
Ta hand om er nu och njut av ledigheten.
Ser fram emot att läsa dina inlägg igen när du är tillbaka.
Kram kram

Vero sa...

Önskar dig och familjen en god jul och så hörs vi när ni är hemma igen.

Ha det gott och kramen

Hem och Lycka sa...

Mysigt med Pippi! Och söööt bild på barnen..

Ja, nu är ni väl uppåt landet nånstans när jag skriver detta och även om ni inte kanske ser det förrän ni är hemma igen då så säger jag god fortsättning istället! ;-)

kram!

Villa Carl Larsson sa...

God Jul till dig med. Bloggpausen är ju mer än befogad om du inte har någon dator att sitta vid :) Det har ju jag men den går inte fort haha :) Alltid nåt i alla fall. Hoppas ni får en riktigt mysig jul nu.

Kram Josefin

Ett skönare liv sa...

vill önska er en riktigt god jul!
kram nadja

Marie//Tekla Maräng sa...

Tack och jag önskar er en riktigt God Jul. Kram Marie

Hemma hos Klara... sa...

Ha en riktigt skön julledighet i stugan med mycket snö och sol!

God Jul!
Kram Helena

Lallis - liv och leverne sa...

En Härlig Jul önskar jag dig!
Kram Lallis

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej jag tittade bara in för att se om ni var hemma igen. Kram Marie