söndag 16 november 2008

Tradera

Sitter mest och väntar, jag är lite nyfiken hur det går för mig på tradera. Jag har lite barnkläder ute till försäljning... Fast ibland undrar jag om det är värt jobbet. Så mycket får man ju inte för grejerna. Fast å andra sidan jag kan ju inte med att kasta bort det heller.. Bättre att det kommer till användning. Oftast skänker jag bort kläderna till någon som behöver dom. Vi får väl se hur det slutar.. Alltid någon som fyndar, Gustav växte ur det mesta vi hade rätt så fort. Vi har därför en hel del oanvända kläder.
Själv har jag köpt dvd filmer och maskeradkläder till Elin på tradera. Har oftast blivit nöjd måste jag väl säga. Däremot så när jag ropat in kläder till henne i "bra skick".... Jag vet inte, man har väl lite olika syn på vad bra skick är helt enkelt ;) Inte lika nöjd med andra ord.

Jag skulle ju kunna passa på att duscha och göra mig klar för jobbet. Gustav sover, Elin och Johan är och handlar... Istället fastnar jag här ;) Det verkar vara så hos många när jag läser runt lite på bloggarna. Man fastar väldigt lätt här vid datorn. Det där med att hunden är ens bäste vän är nu utbytt till datorn... ;)

Min telefon måste jag ju greja lite med oxå, kolla hur den fungerar och sånt.. Jag får väl sätta lite fart helt enkelt!
Ha en bra söndag gott folk!

Kram

2 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Det där med Tradera är både skoj, spännanden men oxå jobbigt. Jag får mina ryck i bland o lägger ut en hel drös med plagg. Jätteskoj om man får in en slant för det men då man sitter där med "högarna" av kläder, paketinslagning, adresser hit o betalaningar dit..då är det nästan så att man ångrar sig :0 Men somsagt..det är ju lite spännande oxå :)

Ha en jättbra söndag!

Kram

♥ Fyra årstider sa...

Jag har bara handlat på tradera en gånmg, men det är ju kanon bra.
Kram Lotta