tisdag 25 november 2008

Lite nytt

Jag har lyckats få upp nya gardiner idag. Trots att lillprinsen Gustav är förkyld och helst vill vara i knät hela tiden. Självklart får en sån liten det då.. tur att dom sover ibland ;)

Inget märkvärdigt här inte, röda och vita vepor, jag måste säga att dom passar ju väldigt bra till mina nya kuddar från Ullared!

Det ska nog hinnas med att få lite jul till 1:a advent när Johans familj kommer på det årliga adventsfikat.. Lite julblommor och ljus.

Jag fick hejda Johan idag, jag fick ta till den bestämda rösten och sätta händerna i sidorna... Då är det allvar! ;)

Han köpte lite blommor till utsidan med sig hem. Någon sorts en och några ljung.

Det blev ju fint så då ville han ställa ut tomten med lilla lyktan. Jag förbjöd han, det får faktiskt vänta tills på söndag! Det är en sak om den står på baksidan där ingen ser men där går väl gränsen. Vi har ju en vanlig lykta på framsidan (utan tomte) den får duga så länge.

I någon sorts förhandling så gick han till baksidan och satte upp ljusslingan i buskarna i stället.. ;)

Jag kan inte annat än att säga att det är väldigt mysigt.. Jag tror jag ska överraska med lite glögg tills han kommer hem, han är och hjälper en granne att flytta lite möbler.



Tack Mia med bloggen Hem och Lycka för att du tog dig tid och hjälpte mig med en ny banner!

Nog från mig idag!

Ha en skön kväll!



Kram

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Mysigt med lite jul även om tomtelyktan inte har kommit upp ännu på framsidan ;-) Förstår dock Johan, jag har också svårt att vänta. Tur att du inte ser hemma hos oss hur adventspyntat det är då *fniss*

Roligt med fika, denna vecka hinner vi tyvärr inte, håller på att färdigställa allt pyssel inför svärmors julmarknad, sista året som min hobbyverksamhet är med där (har lagt ned den annars) och jag bakar och fixar inför helgen. Ska höra med Martin hur nästa vecka ser ut, vore jättetrevligt! kram

Myrrabutiken sa...

Hej! Vilken trevlig blogg, jag kikar vidare! Kram Jenny

Anonym sa...

Härligt, vännen! Jag väntar på adventspyssel lusten ska komma... Kram Anna

Villa Carl Larsson sa...

Jättefin ny header har du :) Vad roligt.. ska fixa till en jag med när jag får tid. Men jag måste ju lära mig först.

Vad fina kuddar du har i soffan. De är så otroligt fina de där stjärnkuddarna i olika färger. Vill ha :)

Kram

Hem och Lycka sa...

Vilka dagar kan ni i nästa vecka? Martin ska iväg till Malmö tis-ons och lörd-sön kommer mina föräldrar men annars kan vi! kram