söndag 10 juni 2012

Vilken kalashelg!

2012-06-10 nicklas student

Nu är vi hemma igen efter en riktig kalashelg i Stockholm. Barnen har lekt som aldrig förr och vi har haft en riktigt skön helg. Gustav och kusinen Pontus har lekt ninjagos, riddare och modiga män. Dom har klätt ut sig i alla möjliga utstyrslar och fick även till en ansikts- och kroppsmålning av lera som dom hittade i skogen. Jag behöver kanske inte säga att det var sanering av barn efter det Blinkar

Elin fick ärva kusin Victorias alla bokmärken och hon var riktigt stolt! Jag kommer ihåg att jag lekte väldigt mycket med bokmärken en period. Jag ska se om jag inte kan leta fram alla mina album med!

Det var skönt att det var kalas redan på fredagen den här gången för nu hann vi liksom umgås mer kändes det som.

Nu längtar jag till vi åker hela familjen till Mallorca ❤

Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg!

Kramkalas

Ps. Glöm inte att tävla om bra hörselkåpor inför festivalsommaren. Här tävlar du.

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Fullt upp :-) Men det låter som en kul helg. Jag har kvar mina bokmärken, och vissa av dem är mammas gamla som jag fick av henne när jag var liten. L har nu fått dem och vi har gjort ett försök att sätta in dem i nya pärmar, men... vi blev inte helt klara och det var läääänge sedan ;-)

Jag håller reda på alla bloggar mha bloglovin, och ibland blir det lite stressande när man har 600 olästa, men samtidigt skulle jag inte hålla koll på alla bloggar annars.

Tror att jag åker upp med familjen på lördag och tar en dag på Liseberg innan L och jag åker vidare på äventyr. Ska bli så kul att ses!
Kram!