onsdag 18 maj 2011

Kärt återseende!

2011-05-18
Nu är vi hemma igen efter en riktigt rolig resa med bloggbussen i Danmark. När vi kom in med båten så väntade Johan och Gustav där och det var ett kärt återseende. När Gustav såg mig kom han springandes och så fick jag en härlig kram. Go´biten! Sen blev han helt speedad och sprang omkring och var monster och levde rövare. Men rätt vad det var så kom han och ville ha en kram igen och så sa han;
“mamma, jag älskar dig”
Det var nästan så att jag fick en tår i ögat, min lille kille..
Han berättade oxå att nästa gång så vill han och pappa oxå åka med den stora båten. Självklart ska dom få göra det. Jag har ju hittat en massa bra ställen nu när vi har varit borta.
Elin beskrev det ganska bra.. “jag längtar efter pappa men jag längtar inte hem mamma” Precis så var det. Både jag och Elin hade nog kunnat tänka oss att ha Barnsligt skoj i ett par dagar till, för det har vi verkligen haft! Däremot så ville vi båda träffa resten av familjen.

Självklart så har jag en massa roliga saker att berätta om som vi har gjort idag men jag känner att jag måste landa här hemma lite. Just nu gungar hela jag känns det som. Jag ska passa på att lägga mig med Gustav och läsa saga och risken att jag somnar med är ganska stor. Jag återkommer imorgon om inget plötsligt sker och jag får energi över.

Jag hoppas att ni känner att ni har fått varit med på ett hörn på vår skojiga resa och stora äventyr med bloggbussen..

Personalen på Stena Line har varit fantastiska mot oss och jag vet egentligen inte hur jag ska kunna tacka dom ordentligt! Genuint trevliga och så himla goa. Tack, ni gjorde ett fantastiskt jobb och det har verkligen varit en barnsligt skojig resa!

Ha en fin kväll!

Kram på er <3

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag känner också är jag är lite lost i bloggvärlden efter att ha varit på semestern utan riktigt internet, men försöker komma ikapp så gott det går:)

Låter som in haft en riktigt härlig vistelse i danmark, förstår ni hade kunnat stanna längre.

Kramar

Patricia sa...

Inte bara du som fick en tår i ögat när han kom springandes! Det såg så mysigt ut! Både jag och Tyra började gråta och längtade hem efter våran lille Plutt! Tack gör en mysig resa!!! Kramar