måndag 13 juli 2009

Utflykt med bloggisar


Idag har jag varit i slottskogen med Åsa och Ingela och en hel hög med barn ;)

Först var vi vid lekparken plikta och när jag kollar mina kort i kameran så finns det inte ett enda på tjejligan (Elin, Emilia, Leonie och Anna) men dom var liksom så nöjd med att bara springa omkring och leka. Jag hade fullt sjå att få Gustav att vara bland dom andra barnen... Till slut hittade han en rutschkana som passade i varje fall. Det regnade lite när vi kom men till slut så blev det ganska fint väder och Elin var alldeles blöt av svett under sina galonisar..
Jag är inte så förtjust i dessa plastkläder men vad gör man.. Dom här regnställen som andas är ju tyvärr inte lika hållbara om man ska åka kana med grus på rumpan och så.

Sedan blev det lite lunch och vips så var tjejligan iväg och lekte igen och småkillarna hade sovstund, då fick vi äntligen lite tid till att prata med varann!

När jag la i pengar till parkeringen så tänkte jag att 3,5 timme räcker nog och blir över, men så fel jag hade... När det var dags att gå tillbaka till bilen så kändes det som vi nyss hade träffats, jag var inte alls klar för att åka hem igen.

Tack för en härlig dag tjejer, jag hoppas att det blir fler gånger!

Kolla bilden under i mitten, så är det att vara en bloggande mamma *skrattar*

Här hemma är det lite tomt :( Johan har åkt med sin bror till femöresfortet utanför Nyköping (tror jag), inte så att jag hade velat åka med, jag är snaraste glad att jag inte behöver vallas runt på nåt sånt men jag ska erkänna att jag saknar han lite grann ;) Det får helt enkelt bli tjejfilm i kväll i stället.

Ha en bra kväll!

Kram

5 kommentarer:

Rebecca sa...

Så mysigt ser ut att ha! Hade mer än gärna velat hänga på er härliga dag, trist att jag bor här långt borta. Hoppas du får en mysig kväll trots saknaden, det är faktiskt riktigt mysigt med tjejfilm ibland!

Kramar från mig

Inas sa...

Hej Du!

Va kul å mysigt ni verkar ha haft. Ha en mysig kväll med. Ha det goa kramar Ina

Mamma russin sa...

hej hej..
tre goa mammor.. :) önskar jag bodde närmre er.. :) hade varit så trevlig och träffas igen.. och hinna prata mera..

kramkram gumman ha en underbar kväll...

Hemmalycka sa...

Vilken mysig dag, hoppas du hittar nån riktigt bra tjejfilm att somna till hihi.
Kram Åsa

Wojtan sa...

Hej

Tack själv för idag. Vi hade verkligen trevlig det vi hann att prata.

Ang den bloggande mamman så var det enda hon lyckades få med i kameran idag så var det en fiskmås!

Kram på dig