fredag 10 juli 2009

Ett litet tips med erbjudande



Såna här favors fick vi på blogg galan.
Hjärtat låg i vår goodie bag som vi fick när vi kom och jag tror att det är en tvål eller nåt..
Den fyrkantiga låg på bordet vid middagen och den luktar choklad :) Jag har inte öppnat, jag tycker liksom att det är ett lite roligt minne. Vi får väl hoppas att den överlever nästa sug efter choklad här hemma ;)


Dom här fina små presenterna (favors) kan man beställa av en riktigt härlig tjej. Design by Lena, nu får du dessutom 20% rabatt vid en beställning på minst 30 st favors. Perfekt till en större fest, bröllop eller dop. Jättekul som gäst att få ett litet minne!




Kram på er!

5 kommentarer:

Carolines Oas sa...

Ja de där var verkligen jättefina!!

Ha en fin helg!! Kram Caroline

Sara Mårtensson sa...

Tack söta du! :-)
Ja visst är det tråkigt med regn! Men här inne sprudlar det som vanligt! Så roligt du verkar ha haft det på mammagalan och dina barn är söta som vanligt! :-)
Bloglovin är kanon! Jag använder det hela tiden!
Hoppas ni får en fin helg!
Kram Sara

Livet på Citronodlingen sa...

Det där med presenter till gästerna är ett måste här i Italien, i alla fall här i syd. De kallas för "bombonieri" och det är mycket viktigt vid alla stora tillfällen. Alla som kommer och hälsar på ett nyfött barn får en liten påse med karameller i och en liten prydnadssak till exempel. Vid större fester, som bröllop är det större presenter, det kan vara ljusstakar eller vaser till exempel (oftast inte alls i min smak så när Peppe har råkat ha sönder något har jag blivit sååååååå ledsen ;o). Den lilla påsen med karameller är dock alltid med, oavsett vad det är för något som firas. I påsen finns också en liten "biljett" med brudparets, den nyföddes, den döptes eller vem det nu är, namn och datum.

GucciMama sa...

TAck så jätte mycket Ingela. Jätte fint inlägg! Som Pysen säger så heter det oxå bomboniera och det började faktiskt i Italien.

Ha det bäst!

malin sa...

Aaaalltså, ni tänker väl inte äta upp tvååålen!? ;)

Kram Ma