tisdag 19 maj 2009


Farmor och farfar hade köpt lite nya kläder till Gustav och idag hade han en ny outfit på sig.
Tack så mycket för kläderna!

Vi var iväg till Maria, Emilia och Lovisa idag på eftermiddagen för lite lek och gemensamt mellanmål. Gustav hittade dom här solbrillorna och var hur nöjd som helst med att ha dom på.. Han är inte riktigt som andra barn, Gustav... På ett bra sätt ;)
Han gick nog omkring med dom i 30 minuter tills någon av dom stora tjejerna tog av dom.

Ikväll har jag bara tagit det lungt, legat på soffan och läst nya Mama, tanken var att jag skulle få en del annat gjort men jag har ingen ork. Jag tror till och med att jag ska fortsätta med att ligga på soffan, fast nu ska jag kolla på House ;)

Det är rätt så skönt att vara själv hemma ibland.. speciellt när båda barnen stensover 19:10 ;)

Kram

11 kommentarer:

CharmKatti sa...

Jag håller med du:-)
fast jag är inte själv, men ungarna sover, house på tv, laptopen i knät och jag har hunnit med en del ikväll ändå. Fixat Fannys garderob, lagat middag, power walkat, städat undan i köket och ja sen nattning av barn. Jag tror jag börjar få tillbaka lite energi:-)

Kram på dig!!

Anna sa...

Godkväll käraste Du! :-)
Visst är det härligt när barnen har den "goda smaken" att somna tidigt?! :-)
Tusen tack för Dina rader hos mig och just som Du skrev, så var jag inne på samma sak i senaste inläggen - vad jag skriver är ju så jag just då tycker och känner och upplever saker och de som av någon anledning (men i mitt fall handlar det ju tyvärr om ex och dylikt..) inte gillar det behöver ju faktiskt inte läsa det heller! "Get a life", är min hälsning till dom! :-) För jag slutar ändå inte skriva! Haha.. :-)
Ha en fortsatt härlig kväll!
Kramar,
Anna

Anonym sa...

Man behöver det då och då! I kväll har vi smygit oss ut till garaget och fått måla i fred... Hoppas du får sova gott i natt! Kram Anna

promenader på landet sa...

Vilken liten linslus till son du har och snygga kläder! Faktiskt första gången jag tittar in till dig, härlig och personlig blogg du har! Kram Maria

Nettan sa...

Visst är det " härligt" med egen tid =) & Gustav är ju så COOL i brillorna ;)

Kram Nettan

Frida sa...

Skönt att var själv, du gör helt rätt i att bara ligga på soffan & ta det lugnt!!
Puss<3

Popprinsessan sa...

Superbra att du tog dig "tid" att bara ligga på soffan ett tag igår! Det kan du nog behöva, du verkar ha fullt upp hela tiden annars.

Härligt att barnen somnade i bra tid så att du kunde få ha kvällen för dig själv. Tycker ofta att det tyvärr blir tvärtom när man har möjlighet för lite egentid på kvällen. Om maken är borta så är ofta L vaken längre... hon känner väl att det inte är som vanligt.

Önskar dig en bra dag!

Therese sa...

Gustav är en sötis! Hemma hos mig knatar Luran omkring med en mössa ständigt på sig... Barn är för rara! :-) Kram

HUSnrNIO sa...

Underbart att få lite egen tid då och då. Fin liten cooling du har=)

Livet på Citronodlingen sa...

Vilken tuffing!
Jättesöt tröja han har fått, anar jag matchande strumpor? :o)

Jessica sa...

Åh det är så skönt att bara få vara och ligga på soffan ibland,man behöver det för att orka med!!

Vilken underbar layout du fått/gjort (igen!!),gillade den jätte mycket!!

Jag hoppas att allt är bra annars,har inte hunnit med bloggvärlden så mycket de senaste dagarna efter mitt akutbesök till sjukhuset och sedan inläggning *hm* De konstaterade tillslut giftstruma efter att mitt hjärta sa ifrån :(
MEN det är skönt att veta vad det är,att jag inte varit inbillnings-sjuk de senaste året och framförallt att det går att behandla!!

Så nu är jag beodrad sängläge den närmaste tiden och just nu är det inte svårt,då svetten rinner av mig så fort jag är uppe *urk*
Skönt att vara hemma iaf och kunna ligga i sängen med datorn på magen :)

KRAMAR och tack för alla dina goa kommentarer hos mig,de betyder mycket!

//Jessica