måndag 24 november 2008

Vägdag!



Måndag och vägning igen!

Denna vecka har det ju inte blivit lika mycket minus, men lite ;) -0,2 kg. Totalt -4,1 kg. Jag måste säga att jag är nöjd ändå, för jag har precis kommit under ett litet mål på vägen ;) Hade liksom på känn att det inte skulle bli så mycket denna vecka, fast det räckte ju precis! Vi har varit bortbjudna en del i veckan och då har man ju inte samma koll på maten. En och annan efterrätt har ju slunkit ner oxå... Det var dax att mäta midjan oxå. - 4 cm på fyra veckor. Skönt. Snart kanske jag kommer i ena halvan av garderoben... Andra halvan är i mindre storlekar.. Tar nog lite längre tid.

Något helt annat. Gustav har fått två tänder! Kan ju vara därför sömn är en bristvara hos oss just nu.. Jag är så trött! Då har jag ändå fått legat kvar på morgonen så länge som möjligt och Johan tar barnen på morgonen. Inatt när klockan var 03.22 var jag uppe för 4:e gången. Det får nog bli en stödvila på dagen i dag!

Ett par muggar kaffe blir det i varje fall...

Kram

6 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Vad roligt för dig Ingela om det är det du vill :) Bra jobbat!!! 4 cm mindre är ju riktigt kanonbra. Iband måste man unna sig också.. och det har ju gått bra.

Kram

Vero sa...

Att inte få sova är hemskt. Jag har tagit semester i två dagar nu och ska sova till 8 iallafall cohd et känns som lyx.

Ha en bra dag coh passa på att sova på dagen om tillfälle ges.

Anonym sa...

Det är ju bra så länge det går neråt i alla fall! Bra jobbat! Kram anna

Sara Mårtensson sa...

Hej!
Vad duktig du är!!
Pepparkakorna blev ju supersöta och det såg ut som ni hade det jättemysigt! :-)

Kram Sara

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Tassar förbi som hastigast så här mitt i natten.. =) För att tala om att tant startat sin julkalender..nya tävlingar "varje dag" =D

Kram

♥ Fyra årstider sa...

Så länge det går ner är det bra...jag har slutat både väga mig och tänka på mat. Orkar inte och är rätt nöjd ändå.
Kram Lotta