torsdag 6 november 2008

20- minuter..

...det klarar jag! En klok vän (jag har en del såna) berättade att hon läst att man skulle städa 20 minuter varje dag. Då skulle man hålla hemmet rent. Jag har provat det här några dagar och det fungerar riktigt bra. Nästan ingenting tar ju mer än 20 minuter. Igår torkade jag köksluckor och städade lådor, grymt.
Om man sedan efter 20 minuter vill fortsätta städa kan man ju göra det... Vill bara förtydliga att DET inte har hänt mig än ;)

Jag ska även passa på att njuta av det fina vädret och gå en långpromenad. Blev ju lite besviken igår på friskis när jag fick så ont i knät... Hoppas det inte upprepar sig!

Ur boken: Gamla tanter lägger inte ägg.

Om jag var statsminister skull jag bestämma bra saker. Men jag vet inte vad som är bra direkt, så lite får man väl gissa!
Vincent 6 år.

Kram

5 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

En mycket bra grej!
Ska j ag nopg också prova. Jisses; det kan ju till och med bli skinande rent överallt:)
Kram Lallis

Små och Stora barn sa...

Jag har gjort min 20-minutare idag så nu är dammråttorna borta och golven skinande rena(på en våning iaf...)
Kram

Villa Carl Larsson sa...

Vad roligt att du fick Leilas bakbok. Den har jag önskat mig i julklapp och jag hoppas verkligen att någon barmhärtig själv har köpt den åt mig :) Den är ju så fin och bra. Så du hittade dina muffinsformar på Lagerhaus? Då ska jag kika om de finns här i stan *L* De var ju fina.. det gör det extra roligt att baka. Jag köpte muffinsformar med julmotiv på Åhléns, ett litet tips bara :) Passar utmärkt till pepparkaks muffins. Bakade det i går.

Kul att hitta din blogg. Mvh Josefin

Anonym sa...

Den idén ska jag ta och testa nån gång! Det borde ju göra susen...Kram Anna

Anonym sa...

Hmmm.... *funderar*..... kanske vore något för även mig att testa.... =)

Tack för peppet =)

Kram