tisdag 13 november 2012

En vecka har gått!

Idag är det en vecka sedan jag opererad mig! Tiden går fort och nu längtar jag efter att äta lite mosad mat. Det börjar bli svårt att få i sig flytande.. men får jag inte i mig det jag ska så blir jag ju så svag och yr och det vill jag inte heller.

Vågen visade i varje fall att jag har gått ner 3 kg sedan operationen och lägger man ihop det med de 5 kg som jag gick ner innan operationen så har jag ju faktiskt gått ner 8 kg totalt på bara 3,5 vecka! Det är ju grymt. När man börjar äta lite mat igen så kan det bli så att vågen står still ett litet tag eftersom kroppen är inställd på svällt och håller hårt i allt den får men det ska ge sig rätt så snabbt om jag har förstått det hela rätt.

Nu ska jag sätta mig med en kopp te och njuta lite innan familjen kommer hem. Just nu är te min ljuspunkt när det kommer till dryck Ler

 

Chai_Spirit_Original

Tack Lipton för att ni fyllde på mitt teförråd!

Kramkalas

6 kommentarer:

Tina sa...

Wow gumman! Det är ju toppenbra ju! Skönt att höra att du mår bra! KRAM!

axdal sa...

skönt att läsa att det går bra.. :) Jag är så sjukt orolig för er alls som gör denna operation.. jag vet hur sjukt illa det kan gå.. men jag är super glad för din skull.. :) Hoppas det fortsätter att gå såhär bra.. :)

hur mycket och hur många ggr om dagen måste du äta flytande mat?? Och hur ser schemat ut sen??
jag är bara lite nyfiken :P

kram

Marie-Louise sa...

Åh tack för ett härligt inlägg :) min tur att opereras imorgon och det är alltid roligt att läsa bra efter inlägg :) kram

Popprinsessan sa...

Wow, härligt att höra att det går bra! Är nog bra med lite matinspiration just nu. I perioder behöver jag också det.
När får du börja med mos?
Kram

Anonym sa...

åhh, va kul att vågen redan visar minus!! man blir så peppad "att sköta sig" då. ;o) nu har ju du visserligen inget val, men ändå!
HEJA DIG!! ^^

kram kram

Hanna sa...

Det va jag som skrev kommentaren ovanför! :D