söndag 20 maj 2012

En kalashelg!

001
 Det är tur att Elin ibland får gå och handla med pappa. Vi hade aldrig kommit hem med en helvit klänning och vit bolero. Hur fint som helst men jag är tråkig och tänker praktiskt!

Den här helgen har varit en riktig kalashelg! Vi har varit på flera kalas och idag har Elin dessutom haft avslutning i simskolan. Och vi är ju inte sämre än att vi firar så mycket vi bara kan.
2012-05-20
 Helgens höjdpunkt är nog ändå farfars 75-års dag!
Stort grattis <3
Vi blev bjudna på fantastiska tårtor men som vanligt så orkar man inte äta hälften som man skulle vilja. Det är rätt så mättande kan jag intyga. Jag hamnade i akut paltkoma och hade till och med svårt att prata ;) Då är det illa, det är nämligen inte alltför ofta som jag blir tyst.
Nu har allt kalasande dessa dagarna satt sina spår och jag är lite trött. Imorgon är det vardag igen och det ska bli rätt så skönt det med. I veckan som har gått så har det känts lite som lördag hela veckan, så oxå idag faktiskt.
Jag hoppas att ni haft en fin långhelg!
Kramkalas

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Ha ha, jag tänker som du! Men å andra sidan är det böttre med helvitt än mönstrat för då kan man ju iaf använda klorin :-)

Mysigt med teater där hemma! Då får man väl dricka vin i pausen? ;-)

Kram