måndag 19 december 2011

Godis godis godis





Efter middag idag trodde nog inte Elins sina ögon :) Vi började med att göra rocky road godis (recept från Leila bakar) och sen fortsatte vi att göra lite knäck. Jag har precis avsmakat en av varje. Gott, mycket gott! Nu ska det här helst ställas undan och glömmas bort. Jag hade tänkt att det skulle med oss på julafton.

Dagarna går i vanlig ordning.. Det som är mest otäckt är att jag nu förstår min mamma som sa att dagarna kommer att rusa iväg så fort du får barn. Jag vet inte vad som är värst.. att hon hade rätt eller att jag är så gammal att jag förstår henne ;)
I helgen som var hade vi lillejul och det var såklart riktigt mysigt. Det kändes nästan som riktig jul.

Idag hade jag sista lektionen och nu har jag officiellt jullov. Idag var dock ingen jobbig dag i skolan. Vi fick fika och hade mys :) Jag gillart! Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen, konstigt.. Nu är det ju bara för några dagar men ändå.

Ha en fin kväll och TACK för att ni kikar in hos mig :)

Kramkalas

2 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Så gott gott gott :) Jag har de där bakformarna också men knäcken fastnar som attans i dem så jag kör på vanliga hederliga från ICA. Men de är ju inte lika fina. Fastnar de inte i dina?? Vad har du för knep i så fall?

Hoppas du har det bra. Önskar dig en riktigt God Jul. Kram Josefin

Vero sa...

Jag kooooooooooommer...