lördag 17 december 2011

Det årliga pepparkaksbaket har vi klarat av. Hela familjen samlades för en gång skull och bakade lite pepparkakor. Och jag menar verkligen lite.. Jag hade köpt en förpackning deg och det räckte inte till så mycket. Det räcker gott och väl åt oss men är man fyra stycken som bakar så går det fort.


Min förkylning är lite bättre tycker jag. Nu sitter jag och laddar och samlar kraft till att jobba några timmar. Jag hoppas att det är lite julhandel. Det är så mycket roligare att jobba då :) Eftersom jag inte är tipp topp idag så är jag hemskt glad att jag har ett kort arbetspass, det ska jag väl orka med. Lite alvedon i kroppen så ska det nog gå.


Ikväll ska vi ha julafton med Johans familj, det ska bli mysigt. Julkänslan börjar så smått smyga sig på för mig men jag tycker att den kommer lite sent..

Ha en toppendag!

Kramkalas

3 kommentarer:

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ sa...

I år gjorde vi egen deg för första gången och då blev det en REJÄL deg, motsvarade kanske 3-4 såna där paket med färdig deg (det var väldigt enkelt att göra också). Så det kan jag verkligen rekommendera!

KRAM

Popprinsessan sa...

Hoppas att ni haft ett fint julfirande ikväll och att du mår bättre. Själv är jag förkyld och rädd att det ska bli värre. Det finns liksom inte tid för det!
Hoppas din julkänsla ökar,
kram!

Bernike sa...

Klart Ingela ska ha en ÄLG som pepparkaka!! :)

Det ska jag oxå ha om jag flyttar hemifrån nå´n gång.