torsdag 11 augusti 2011

Syster yster

Min syster med familj var här och sov en natt förra helgen och då berättade jag om alla mina funderingar projekten här hemma.

Över en 5 års period så är det en hel del som ska göras. När man ändå håller på så vill jag passa på att göra om planeringen av vissa delar samtidigt som vi inte har en sjö av pengar att ösa ur och så börjar jag i skolan till hösten..

Nu är det så att min syster jobbar med att rita och sälja bl.a badrum Skrattar Hon har oxå ett öga för allt sånt här och vet en hel massa. Vi pratade och diskuterade och kom fram till en det ena och en det andra.

 

Igår så ringde hon för hon hade vaknat mitt i natten och kommit på en jättebra lösning till hallen som jag tror att vi kan fixa!

Hon önskade oxå att hon skulle kunna fylla en bil från hennes jobb och ta ledigt en vecka och komma och hjälpa mig.. Tänk att det önskar jag oxå!!

 

Men jag ser ljuset Skrattar

 

Kramkalas

3 kommentarer:

Linda sa...

Alltid roligt att bolla idé er med något annan, själv tycker jag ofta man kör fast i sina tanker och liksom inte kan se fler lösningar tillslut även om det finns:)
vi har också massor av planer för framtidne men just nu är altan och målning av hus prio 1

Kramar

Birgitta sa...

Skönt att ha drömmar om vad man vill göra. Och så kan man ändra sej när man känner för det. Hoppas du får till något riktigt bra.
Hos oss är det risk för nattfrost i natt igen. I morse fick en del skrapa rutor. Inte så kul redan.
Hoppas du har bättre väder.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Therese sa...

Vilken toppen resurs du har i din syster - ovärderligt att man kan få hjälp med fiffiga lösningar! KRAM å trevlig helg <3