söndag 22 maj 2011

Vår söndag!

008
Elin är redo för kalas!

Idag när Elin skulle gå på kalas i Torslanda, där vi bodde förut, så bestämde vi oss för att åka hela familjen. Det är nästan 6 månader sedan vi flyttade och jag har inte varit tillbaka dit än trots att vi har vänner kvar där. Det var en liten konstig känsla att komma “hem” men att inte bo där längre och när vi åkte förbi barnens gamla dagis så blev det lite känslosamt måste jag erkänna.. (jag är lite fånig, jag vet..)
Elin var lite spänd innan eftersom hon skulle träffa hennes gamla dagiskompisar. Fnissigt förväntansfull kanske är en bättre beskrivning. Det gick i varje fall bra och hon hade haft det jätteroligt!

016
Gustav njöt i fulla drag av att ha både mamma och pappa för sig själv i några timmar. Vi strosade runt våra gamla kvarter och passade på att äta lite lunch och köpa lite kläder till barnen när vi gick förbi centrumet.
En härlig dag som vi bara har spenderat tillsammans utan några egentliga måsten.

Ha en fin kväll go vänner!

Kramkalas

6 kommentarer:

Therese sa...

Kan tro ni hade en riktig nostalgi tripp <3 *Kram*

Åsa Nyman sa...

Jag brukar åka i genom det område eller samhälle vi bodde i tidigare när min son föddes. Det är alltid känslosamt tycker jag också. Man förknippar det med så många minnen och känslor.

Östblomman sa...

Till och med jag blir lite nostalgisk när du pratar om Torslanda. Ojojoj va fint vi har sjungit Singstar för grannarna där :).

Kram

Carolina sa...

Vad roligt med kalas och G ser verkligen ut att njuta av egentid med föräldrarna. :-) kram!

Camilla sa...

Saga tackar så mycket för grattishälsningen :)

Vad roligt för henne att träffa dom gamla kompisarna igen! och mysigt för er såklart att bara få en lugn dag :)

Kramar

sophie sa...

Ja visst är det roligt med nya läsare :) Tänkte att det alltid är kul med lite presentationer :) Ha en fortsatt bra kväll du oxå! Kram