måndag 30 maj 2011

Jag får vänta och se..

Nu har jag gjort ett av mina engelskaprov, nationella. Jag tror det gick bra.. Jag hoppas att det gick bra.

När jag kom hem kom jag på att vi glömde av bokredovisningen.. Det kanske blir en annan dag. Spelar inte så stor roll, boken är ju läst och det är klart.

Nu är det ett prov kvar och det ska jag göra imorgon och i slutet av veckan ska betyget vara klart. Spännande!

 

Doktorn ringde idag och sa att mina prover såg bra ut. Jag har ingen förtur till operation pga högt kolesterol eller något annat och det ska man ju egentligen vara glad för. Hade jag haft det så hade det ökat mina chanser till en magsäcksoperation. Nu har han i varje fall skickat in en remiss och så får vi se hur det blir i slutändan.

Funderingarna kring om jag ska göra ett riktigt riktigt seriöst ryck med viktminskningen igen surrar i huvudet (undrar hur många gånger jag har gjort det?) för självklart vill jag gå ner i vikt utan operation men hitintills har jag inte lyckats.. Skam den som ger sig brukar jag ju säga. Det är väl bara det att en lösning kan komma i så många olika förpackningar.

Jag funderar på och ni får ha det så gott så länge Ler

 

Kramkalas

1 kommentar:

Jessica sa...

Håller tummarna att det gick bra!

Skall bli så kul att få gå på musikalen imorgon! Då ses vi ju :)


Det är mkt som skall tänkas färdigt innan man tar steget, jag hoppas du kommer fram till något som känns bra för dig! Det är ju först möten med kirurg och info möten och så vidare så man får svar på många frågor och chans att tacka nej också!

Kram på dig