fredag 27 maj 2011

Förbereder helgen

004

001

Idag kommer ju tjejgänget från Gävle (alla bor inte kvar men ändå) och just den här gången har vi en del att fira så lite bubbel är på kylning.

 

Jag har ju vunnit tävlingen Sveriges bästa barnsligt skoj bloggare, en annan har vad det verkar en bra lägenhetsaffär avklarad en tredje är med barn, fast hon kanske får fira med lite Pommac Blinkar

 

Jag tycker att det är så himla roligt när vi ses hela gänget, är det något jag saknar från Gävle så är det dom! Nu är det en som uteblir denna gången men 4 av 5 är inte dåligt. Nu hoppas jag att västkusten visar sig från sin bästa sida och bjuder på lite sol. Det brukar nämligen regna och blåsa i sidled när dom kommer hit..

 

Barnen ska till sin stora förtjusning vara hos farmor och farfar tillsammans med Johan så vi har hela huset för oss själva. Tänk vilket tjatter och liv här ska vara.. en och annan sing-star tävling kan det oxå bli, om grannarna har otur..

 

Nu ger jag mig av på intervju på skolan.. Håll tummarna för mig idag! (snälla)

 

Kramkalas

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Det roliga bara fortsätter för dig. Kul.
Lycka till på intervjun. Klart det kommer gå bra. Vad är det du vill läsa?
Önskar dig en trevlig helg.
Kram

Popprinsessan sa...

Hoppas att ni får en riktigt bubblig, härlig tjejhelg!! Goda vänner, bra musik och god dryck - vad kan bli fel liksom? ;-)

Kram!

Linda sa...

Vad roligt att ni fortfarande träffas fast ni nu mer bor på olika ställen, hoppas du får en riktigt trevlig helg, Kram

Charlotta sa...

Gillar inte att jag missar detta :) Men så är det när man planerar som en kratta :O Ha så himla skoj och fira på! Kram