måndag 25 april 2011

Fixat både ute och inne

Det känns som att det har varit en lång dag.Vi har fått hur mycket som helst gjort!
På förmiddagen så åkte vi till plantagen och köpte lite blommor till trädgården. Vi vet ju inte riktigt hur det kommer att se ut när allt växer upp men vi var ändå tvungna att köpa lite blommor och flyttade lite stenar och sånt. Det var så stora rabatter här. Nu har vi gjort dom lite mindre och mer hanterbara :)


På eftermiddagen så fick jag för mig att jag skulle rensa i hallen eftersom det inte gick att hänga en endaste jacka där. Fullproppat var ordet. Högen ovan med skor, jackor och overaller rensades bort. Med 20 grader varmt ute så kändes det helt ok att ta bort det här. Vissa saker ska tvättas och sparas. Andra slängas och lite ska ges bort :) Skönt att ha det gjort och vad mycket plats det blev!
Jag har under hela vintern funderat över vart barnens vantar har tagit vägen... Jag hittade 9 st fingervantar utan kompis. Hur är det möjligt?! Inte ett enda par.. Så ni som har barn som ska börja på dagis till hösten. När ni ser storpacken med vantar och tänker att så där många behöver jag inte.. tänk om!
Nu är det förhoppningsvis långt kvar tills dess men jag bara säger det ;)

Ikväll blir det tidigt i säng och innan det ska jag räkna en del matte.

Kram på er!

Ps. Glöm inte att rösta på oss, än finns det tid!



Follow Ingela la la

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det skönt att få röja undan i hallen. Det gjorde jag förra helgen. Nu ligger allt tvättat i källaren för att gås igenom. Fint ni har gjort i rabatterna. Kul att se vad som kommer upp som ni inte vet något om.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Linda sa...

Här har vi också röjt bort och tvättat vinterkläder i dag, så himla skönt, nu ser man hallen också och inte bara högar av kläder.
Lite spännande att se vad som kommer upp i trädgården, i vårt hus kom ingenting upp, inte ens gräsmattan var något att tala om:(
Kramkram

Anonym sa...

hej hopp..
haha det där med udda vantar har vi med råkat ut för, helt otroligt var tar de vägen liksom. ?

så fint du gjort i er trädgård.. har ni stor trädgård?

kramrkam